INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. În Liga 4 Hunedoara - Scorul etapei a fost înregistrat la Certej

inter-orastie.jpg
Nu mai puțin de zece goluri i-au fost administrate Certejului de către lidera campionatului județean hunedorean, CS Hunedoara. Prima victorie a Uricaniului în etapa cu numărul opt a Ligii a IV -a. Șoimul prinde din nou aripi la Călan.
Aurul Certej - CS Hunedoara: 1 - 10 (0 - 6). Primele patru reușite ale hunedorenilor au aparținut lui Alexandru Marcu, cel care a dat startul furtunos pe stadionul aurarilor (min. 2, 6, 18, 28), urmând apoi pe rând Cristian Creciunesc (min. 31, 63), Robert Popa (min. 36, 51) și Erwin Bloj (min. 67, 79). Partida etapei cu numărul opt, Aurul Certej - CS Hunedoara, s-a încheiat cu scorul de 1 - 10, golul de onoare fiindu-i atribuit lui Ovidiu Tescu (min. 49).

Minerul Uricani - Universitatea Petroșani: 4 - 0 (0 - 0). Ultimele două clasate în campionatul județean de fotbal s-au întâlnit pe terenul de la Uricani, meciul direct aducând primele trei puncte gazdelor partidei, golurile venind în repriza secundă prin Suvac Florin (min. 49), Tulpea Adelin (min. 65), Scurtu Daniel (min. 85) și Tîmpu Adi (min. 87).

Inter Petrila - Dacia Orăștie 2010: 3 - 0 (2 - 0). Echipa lui Adi Câmpean de la Petrila învinge la scor de forfaite selecționata Orăștiei, în partida de pe stadionul Parângul din Lonea. Un meci în care Inter Petrila conduce mersul jocului, din păcate nu lipsește un cartonaș roșu administrat pentru comportament nesportiv lui Robin Perșe (Inter Petrila). Golurile petrilenilor au fost marcate de Bocu Alin (min. 26), Duma Adrian (min. 41) și Mareş Marius (min. 70).

Hercules Lupeni – CNS Cetate 2 Deva: 5 – 1 (2 - 1). Hercules Lupeni s-a impus cu scorul de 5 - 1 în fața echipei a doua de sub Cetatea Devei prin golurile marcate de Andrei Harangozo (min. 44, 60), Sorin Gavrilă (min. 36), Alexandru Tudorică (min. 80) şi Rere Moldovan (min. 80).
Rezultatele și clasamentul etapei cu numărul VIII, Liga a IV -a - Seniori:
Rez-Prog-Sen-8-9.jpg
Clas-8-Sen.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
17.10.17 09:24
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one