INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. CS Inter Petrila, cu forțe proaspete pe banca tehnică la reunirea lotului din 24 iulie

18739618_10158736518820203_6345389155094299291_n.jpg
Debutul în pregătirile pentru sezonul competițional 2017 - 2018 va fi mai devreme pentru sportivii de la Petrila, datorită meciului de Cupa României, faza I, programat de FRF la data de 9 august.
Câştigătoarele fazelor judeţene ale Cupei României şi ultimele clasate din Liga 3 sunt primele echipe care evoluează în noua ediţie a Cupei, în faza I. Câștigătoarea fazei județene Hunedoara, CS Inter Petrila, va juca primul meci miercuri, 9 august, pe Stadionul Parângul din Lonea.

Luni, 24 iulie, lotul petrilean se va reunii pentru startul pregătirilor sezonului 2017 - 2018, de data aceasta cu modificări substanțiale în ceea ce privește conducerea tehnică a echipei.

Astfel, noul antrenor principal al echipei CS Inter Petrila va fi Adrian Câmpean, care va prelua frâiele echipei în calitate de antrenor-jucător, secondat de doi antrenori secunzi, Adrian Agapi și Iosif Kalai.

De asemenea, o noutate pentru sportivii de la Petrila este cooptarea fostului fotbalist divizionar A, Florin Stoica, în calitate de director tehnic al petrilenilor, acesta acceptând sprijinul său pentru îndeplinirea obiectivului principal din acest sezon competițional al CS Inter Petrila, promovarea.
Campean1.jpg
"Nu am renunțat la ideea de a promova și suntem mai motivați ca niciodată pentru îndeplinirea acestui obiectiv pe care sperăm să-l atingem. Acum am învățat foarte mult din greșelile sezonului trecut. Sunt o persoană optimistă și mă bucură enorm sprijinul lui Florin Stoica, o valoare tehnică inestimabilă pentru echipa noastră", a declarat oficial antrenorul principal, Adi Câmpean.

Eugen Duma, președintele CS Inter Petrila, a declarat că în acest sezon dorește mult mai multă implicare din partea conducerii tehnice, atât în echipa seniorilor cât și în cea a juniorilor A1.

"Avem obiective îndrăznețe, aș putea spune, având în vedere faptul că ne așteaptă un sezon greu, suntem conștienți de acest lucru. Anul acesta îmi doresc ca ambele echipe, seniori și juniori, să câștige campionatul. Am pus accent pe valori în conducerea tehnică a echipei și nu ne vom opri aici", a spus Eugen Duma.
duma.jpg
Anul acesta se anunță un sezon foarte greu în Liga a IV-a pentru că mai multe echipe vor lupta pentru primul loc. CS Hunedoara, acum cu drept de promovare, Hercules Lupeni, Retezatul Hațeg sau Șoimul Băița, vor fi adversare serioase ale CS Inter Petrila, toate cu pretenții de promovare.

Echipele care doresc să participe în ediţia de campionat 2017 - 2018 trebuie să înainteze către AJF Hunedoara cererile de înscriere în campionat până la data de 11 august. Ca o noutate în rândul echipelor din Liga IV fiind revenirea echipei Gloria Proinstal Geoagiu, fără drept de promovare, avându-l la conducerea tehnică pe Pepenar Ciprian.

De menționat este faptul că prof. Aurel Moldovan, fostul antrenor al CS Inter Petrila, și-a anunțat retragerea din motive personale. Sub conducerea lui, Inter Petrila a realizat eventul județean în sezonul trecut, acesta nereușind însă promovarea în liga 3.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
Foto - Vasile L. Sorin
22.07.17 09:57
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one