INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. CRONICA ETAPEI CU NUMĂRUL 9, LIGA 4 HUNEDOARA. SURPRINZĂTOR DE MULTE AVERTISMENTE ÎN JOCURILE LIGII A 4 -A

INTER1.jpg
Sâmbătă, 29 octombrie, s-au disputat meciurile Ligii a 4-a, contând pentru etapa cu numărul 9 din campionatul județean de fotbal hunedorean.

Caracterizând la modul general partidele din liga județeană, putem spune că sunt acordate multe cartonașe, acest lucru denotă indisciplină în rândul sportivilor cu balonul rotund, cu toate eforturile AJF Hunedoara de a promova disciplina pe stadioane și în terenul de joc.
Cu câteva excepții, etapa a noua a depășit toate așteptările la acest capitol, 29 de avertismente acordate în cinci partide disputate precum și o neprezentare a unei întregi echipe la partida programată.
Petrila
Brad
Revenind la cronica etapei, la Petrila, seniorii echipei Metalul Crișcior Brad nu s-au prezentat pentru meciul cu Inter Petrila. În acest caz, regulamentul AJF Hunedoara prevede victoria cu 3 - 0 în favoarea echipei petrilene, iar în prima ședință a comisiei de disciplină se vor hotărî și sancțiunile acordate clubului din Crișcior. Făcând o paranteză, antrenorul principal al CS Inter Petrila, Aurel Vuțu Moldovan și căpitanul echipei petrilene, Adrian Câmpean, și-au aniversat în acest weekend ziua de naștere. Le urăm și noi pe această cale un sincer "La mulți ani!".
O partidă cu "cântec", Aurul Brad la război cu CS Hunedoara. Cele mai multe avertismente acordate unei echipe într-un meci precum și o eliminare. Victoria cu 2 - 1 a revenit Aurului Brad în minutele de prelungiri, tot spre final brădenii rămân în zece jucători prin eliminarea lui Radu Filipaș (min 80). Golurile partidei au fost marcate de Viorel Miclean - min 17, Alexandru Almășan - min 93 (Aurul Brad) și Emil Polvrea - min 90, jucătorul brădenilor marchează un autogol în favoarea hunedorenilor.
Hațeg
Lupeni
Singura partidă jucată fără avertismente a fost cea dintre Retezatul Hațeg și Jiul Petroșani. Nicio șansă pentru seniorii jiuliști care încep partida cu marcarea unui gol, dar în propria poartă. În repriza secundă, Hațegul își întărește victoria cu încă două goluri. Marcatori: Codruț Turdean - min 40 (Jiul Petroșani - autogol), Favian Pop - min 66 și Sergiu Maier - min 83 (Retezatul Hațeg).
Fiind unul dintre cele mai așteptate meciuri ale acestei etape, nu a fost unul lipsit de evenimente. Hercules Lupeni începe partida de pe teren propriu prin a fi condusă de Șoimul Băița toată partea întâi a jocului, simțindu-se lipsa unor piloni importanți din echipa de la Lupeni. Abea în repriza secundă lupenenii reușesc egalarea și acesta rămâne și scorul final al partidei. Golurile au fost marcate de Andrei Șoit - min 12 (Șoimul Băița) și Andrei Firan - min 53 (Hercules Lupeni).
Petroșani
Certej
Primul punct din această ediție a campionatului obținut de Minerul Uricani a fost pe terenul de la Universitatea Petroșani. Studenții încep bine fiind la conducerea jocului din primele minute. Urmează apoi o perioadă nefastă ajungânsd chiar să fie conduși de echipa Minerul Uricani. Doar în ultimele minute de joc mai reușesc să aducă egalarea pe tabela de marcaj. Marcatori: Paul Ceru - min 4 și Sergiu Colțișor - min 87 (Universitatea Petroșani), Petrică Romanesc - min 53 și Cornel Irina - min 47 (Minerul Uricani).
O partidă interesantă în urma căreia s-au operat modificări în clasament. Dorința ambelor echipe de a obține victoria în partida Aurul Certej - Victoria Călan, s-a lăsat cu multe avertismente. După o primă parte încheiată indecis, Victoria Călan începe dominarea adversarului pe terenul lui și marchează primul gol al meciului. O lovitură de pedeapsă acordată de centralul Andrei Fodor în favoarea Certejului, aduce egalarea pe tabela de marcaj. Călănenii își pun însă ampreta pe scorul final al partidei și mai marchează încă de două ori. Golurile au fost înscrise de: Paul Isac - min 53 (Aurul Certej), Andrei Mânja - min 47, Andreas Tănasă - min 57 și Cosmin Radu -min 83 (Victoria Călan).
Rezultate și Clasament - Seniori
REZ-CLAS-SENIORI-ET-9-L4.jpg
Rezultate și Clasament - Juniori
REZ-CLAS-JUNIORI-ET-9-L4.jpg
Scorul etapei, în partidele de juniori, la Petrila unde Inter Petrila dispune de Metalul Crișcior cu scorul de 9 - 0 și revine pe podiumul clasamentului. Jiul Petroșani își întărește sintagma de echipă neînvinsă, fiind și echipa cu cele mai multe goluri înscrise și cele mai puține primite (+45), dispunând în deplasare de Retezatul Hațeg. CS Hunedoara își mai adaugă trei puncte obținute în deplasare la AurulBrad.
Programul etapei viitoare
PROGRAM-ETAPA-VIITOARE.jpg
Daniel Petru Bolog
30.10.16 17:20
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one