INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. Cronica etapei a X –a, Liga 4 Hunedoara. Hercules - la un punct de lider, Inter - egal la Călan

băița.jpg
S-au încheiat și jocurile penultimei etape din campionatul județean, Liga 4. Clasament strâns în pozițiile fruntașe, se așteaptă meciul care va decide campioana de toamnă a acestui sezon.

Două echipe cu pretenții la titlu. Bătălia finală, est – vest, se va disputa la Petrila între Inter Petrila și Hercules Lupeni. Avantajul gazdelor de la Petrila este că au nevoie de victorie sau egal pentru a fi campioni de toamnă, în timp ce oaspeții de la Lupeni nu se pot mulțumi decât cu victorie.
Lupeni
Hunedoara
Hercules Lupeni - Aurul Certej, scor final 4 - 1 (1 – 1).

Ar putea părea surprinzător faptul că Certejul începe partida prin a înscrie din primele minute de joc, bucuria lor fiind întreruptă câteva minute mai târziu, Hercules restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Regruparea Lupeniului vine din repriza secundă, administrând revelației acestui sezon încă trei goluri. Au înscris: Filip Marian (min. 10), Băcăran Petre (min. 61, 75), Pop Marius (90 +2), pentru Hercules Lupeni și Tescu Ovidiu (min. 6), pentru Aurul Certej.
CS Hunedoara - Universitatea Petroșani, scor final 5 – 1 (1 – 1).

Un KO tehnic administrat de către hunedoreni, studenților din Petroșani. După o primă repriză terminată la egalitate, a urmat o ploaie de goluri în repriza secundă, acestea fiind doar din partea CS Hunedoara. Au marcat: Marcu Alexandru (min. 15), Ciumaşu Cosmin (min. 56, 79), Lăcătuş Flavius( min. 85), Cobliş Andrei( min. 89), pentru CS Hunedoara și Tămăşiloni Marius (min. 25).
Petroșani
Crișcior
Jiul Petroșani - Aurul Brad, scor final 2 – 1 (1 – 1).

Surpriza acestei etape a venit de la Petroșani cu o victorie frumoasă a jiuliștilor, atunci când nimeni nu mai spera ceva. Începutul partidei a aparținut oaspeților, primul gol fiind al lor, doar pentru câteva minute pentru că egalarea a venit în cinci minute. Repriza secundă a adus și golul victorie Jiului, chiar aproape de finalul partidei. Au marcat: Popescu Andu (min. 32), Şerban Andrei (min. 81), pentru Jiul Petroșani și Leaha Mihai (min. 28), pentru Aurul Brad.
Metalul Crișcior - Retezatul Hațeg, scor final 0 – 3 (0 – 0).

Scor de forfait la Crișcior chiar dacă acesta a venit spre finalul partidei, Hațegul marcând toate cele trei goluri în ultimele 20 minute de joc. Au marcat: Caia Nicolae (min. 71, 88), Simoneac Mihai (min. 90+2), Retezatul Hațeg.
Călan
Băița
Victoria Călan - Inter Petrila, scor final 1 – 1 (1 – 0).

Public numeros pe stadionul din Călan, suporteri pe tribună, atât călăneni cât și petrileni, veniți pentru a-și susține favoritele în cel mai așteptat meci al orgoliilor. Aș putea spune că a fost rezultatul penalty-urilor în această partidă , datorită celor două goluri marcate din penalty, unul de o parte și celălalt de cealaltă parte. Au marcat: Muntean Bogdan (min. 45), pentru Victoria Călan și Iosif Kalai (min. 74), pentru Inter Petrila.
Șoimul Băița - Minerul Uricani, scor final 4 – 0 (1 – 0).

Victorie detașată, fără drept de apel, a Șoimului contra ultimei clasate din acest sezon al campionatului județean de fotbal. Au marcat: Ungur Cosmin (min. 42), Stamatin Claudiu( min. 60), Suciu Dan (min. 71, 77).
suporteri.jpg
Rezultate și clasament
clasament-seniori-etapa10-L4.jpg
D.P. Bolog - Sport Info Petrila
07.11.16 14:06
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one