INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. Avancronica etapei cu numărul 10, Liga 4 Hunedoara

minge-fotbal.jpg
Penultima etapă a ligii a patra hunedorene se anunță a fi una foarte disputată, cel puțin din privința echipelor clasate în fruntea clasamentului campionatului județean de fotbal.

Ca o premoniție, în această etapă, liderul joacă cu ocupanta locului trei iar vice-liderul cu cea de pe poziția a patra.
CĂLAN
Una dintre cele mai așteptate partide ale acestei penultime etape este cea în care Victoria Călan va întâlni liderul acestui sezon, Inter Petrila.

Partida se va juca în partea a doua a etapei, duminică, 6 noiembrie și va fi una destul de dificilă pentru ambele formații, prin prisma dorinței arzătoare a călănenilor de a câștiga această partidă ca revelație a acestui sezon și a petrilenilor de a-și demonstra supremația în ierarhia ligii a patra.

Mobilizarea puternică, în premieră, a suporterilor echipei Victoria Călan pentru susținerea echipei favorite, aduce un plus-valoare moralului jucătorilor călăneni, chiar dacă favorita acestei partide este Inter Petrila.

Din declarațiile ambilor antrenori, rezultă apelul la disciplină sportivă, atât în teren cât și în tribune.
„Va fi un meci greu pentru ambele echipe, echilibrat, având în vedere evoluția noastră din ultima vreme. Fiind gazde, sigur că ne dorim victoria. Sperăm într-un arbitraj corect, care să nu influențeze rezultatul, iar jucătorii să joace în spirit de fair-play. Va fi un public numeros, dornic să vadă o partidă de fotbal, în adevăratul sens al cuvântului”, spune Iosif Toth, antrenorul Victoria Călan.

„Sigur că statisticile din turul campionatului ne arată ca favoriți ai acestui joc, dar jocul va fi unul greu. Ținând cont că avem doi jucători accidentați care nu vor juca în acest meci, va fi dificil pentru noi, dar eu sper și am încredere că ceilalți își vor face treaba și vom demonstra adevărata valoare a echipei. Totodată, ne dorim un arbitraj corect și cine este mai bun, să câștige”, declară Aurel Moldovan, antrenorul Inter Petrila.

Partida va fi condusă de Alexandru Bălan (Deva) la centru, ajutat de Claudiu Doarvoaș (Mintia) și Corado Cîrstoiu (Deva).
LUPENI
HUNEDOARA
Cea de-a doua partidă în care se vor întrece ocupantele fruntașe ale clasamentului este cea de la Lupeni unde Hercules Lupeni va întâlni Aurul Certej.

Meci greu și pentru lupenenii detronați în ultimele etape, o partidă cu o altă revelație a campionatului, Aurul Certej, care a venit tare din urmă și a ajuns aproape de fruntașele campionatului.

Cât de refăcută va fi echipa Hercules Lupeni o vom vedea în prima parte a etapei, sâmbătă 5 noiembrie.

Partida va avea ca arbitru central pe Sergiu Stanca (Orăștie), iar la margine pe Alin Saraol (Deva) și Raul Popa (Hunedoara).
CS Hunedoara va fi gazda echipei studenților petroșeneni, Universitatea Petroșani, în partida de sâmbătă, contând pentru etapa a zecea.

Surprinzătoare sau nu, evoluțiile celor două echipe au fost la fel de oscilante, deci putem spune că la Hunedoara va fi un meci cu șanse egale, avantajul fiind totuși al gazdelor.

Meciul va fi arbitrat de Daniel Thirt (Călan) la centru, Robert Chiriță și Sorin Corpadi (ambii din Lupeni) la margine.
PETROȘANI
CRIȘCIOR
Stadionul Jiul din Petroșani va fi gazda partidei dintre Jiul Petroșani și Aurul Brad.

Aflați acum în poziția a cincea a campionatului, brădenii vor face un joc al victoriei chiar dacă sunt oaspeți la Petroșani. Jiul nu a mai oferit surprize în meciul seniorilor iar favorita acestui meci este echipa oaspete.

Arbitrii delegați pentru această partidă de sâmbătă sunt: Emanuel Băiconi (Boița) la centru, Andrei Buda (Hunedoara) și Alexandra Kadaș (Lupeni) la margine.
La Crișcior sportivii din Țara Hațegului, Retezatul Hațeg, vor fi oaspeți ai echipei Metalul Crișcior.

Nu cred să aibă probleme Hațegul în această partidă cu o echipă cam terminată, cu mulți jucători titulari plecați, care abea dacă reușesc să mai strângă un unsprezece sportiv.

De altfel, Metalul a fost sancționată drastic de AJF Hunedoara pentru neprezentarea în partida din etapa trecută cu Inter.

Arbitrajul partidei este format din: Daniel Roman – la centru, Cristian Petrean și Marius Corui – la margine, toți din Deva.
BĂIȚA
***
Șoimul Băița, pare a avea o partidă ușoară, pe teren propriu, contra ultimei clasate Minerul Uricani.

Programat a se desfășura în partea a doua a etapei, duminică, meciul va fi unul important pentru oaspeții de la Uricani.

Partida va fi condusă la centru de Leopold Herczeg (Băcia),ajutat de Cristian Bumb (Băcia) și Bogdan Danciu (Simeria).
Jocurile etapei a X –a se vor desfășura în două părți, sâmbătă, 5 noiembrie și duminică, 6 noiembrie. Juniorii vor avea startul la ora 9,30 iar seniorii la ora 11,30.

Acestea fiind spuse: HAI ȘI TU LA MECI!
***
seniori-program-clasament.jpg
***
juniori-program-clasament.jpg
Info Petrila - D.P. Bolog
03.11.16 18:45
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one