INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Finala Campionatului Naţional de Popice U14, Petrila - individual feminin și masculin

4.jpg
În prima zi a Finalei Campionatului Național de Popice U14, găzduită de cocheta Arenă de Popice Inter Petrila, s-a desfășurat proba de individual, atât la feminin cât și la masculin. Inter Petrila a avut ca reprezentant la individual masculin pe sportivul Denis Pădurean care a obținut locul II și medalia de argint a acestei probe, o frumoasă performanță de vicecampion național U14.
La festivitatea de premiere desfășurată după încheierea competiției edilii petrileni, alături de conducerea CS Inter Petrila, au onorat cu prezența lor pentru decernarea premiilor. Din partea CS Inter Petrila a participat președintele clubului sportiv, Eugen Duma. Din partea primăriei au fost prezenți primarul orașului Petrila, Vasile Jurca și viceprimarul, Dorin Curtean. Din partea Consiliului Local de la Petrila a participat Marius Heljiu. Edilii au felicitat pe toți participanții la această competiție și în special pe învingători, mulțumindu-i totodată antrenorului emerit al CS Inter Petrila, Marcel Dobrică, pentru rezultatele pe care le realizează în acest sport la Petrila.

"Vreau să felicit participanții la Finala Campionatului de Popice U14 și mă bucură faptul că aceasta se desfășoară în orașul nostru, de aceea am și dorit să fiu prezent, împreună cu viceprimarul, Dorin Curtean, președintele clubului sportiv, Eugen Duma și consilierul orașului, Marius Heljiu. Sunt deosebit de mulțumit pentru că echipa noastră, Inter Petrila, are și un vicecampion al acestei probe, tânărul Denis Pădurean, meritele lor, a sportivilor și antrenorilor, mai ales când vorbim de tineri, copii și nu numai, sunt cu precădere mândria noastră a Orașului Petrila. Tot lor se datorează continuitatea în activitățile sportive, iar noi vom face totul pentru a-i susține", a declarat primarul Vasile Jurca.

CLASAMENT FINAL la INDIVIDUAL CLASIC JUNIOARE U 14

LOCUL I BALOSIN ANA - C.S. SIDERURGICA HUNEDOARA - 528 P
LOCUL II BUDOI NOEMI - C.S. SIDERURGICA HUNEDOARA - 526 P
LOCUL III BATO JUDIT KATALIN - C.S. ELECTROMURES ROMGAZ TG. MURES - 508 P

CLASAMENT FINAL la INDIVIDUAL CLASIC JUNIORI U 14

LOCUL I BENKE ZOLTAN - C.S. ELECTROMURES TG. MUREȘ - 521 P
LOCUL II PADUREAN DENIS ALEXANDRU - C.S. INTER PETRILA - 490 P
LOCUL III BULGARU DACIAN - C.S. SIDERURGICA HUNEDOARA - 487 P

În cea de-a doua zi a finalei, programată pentru duminică, va începe proba de Tandem la Junioare U 14, după care va urma proba de Tandem la Juniori U 14. Vom reveni cu amănunte și de la această probă.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
06.05.17 06:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one