INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Februarie - Alegeri pentru conducerea AJF Hunedoara. Reîntâlnirea echipelor de fotbal județean din Valea Jiului

fotbaljudetean-1.png
Datorită dispariției fulgerătoare a președintelui AJF Hunedoara, Mircea Sîrbu, Comitetul Executiv al Asociației a hotărât în şedinţa din data de 11 ianuarie 2018, convocarea Adunării Generale de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de miercuri, 7 februarie 2018.
La data sus amintită se vor desfășura alegeri pentru funcția de Președinte și pentru componența Comitetului Executiv.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații sunt în conformitate cu Statutul AJF Hunedoara. Depunerea și conținutul dosarelor pentru funcția de Președinte trebuie să fie conform art. 44 pct. 3, coroborat cu pct. 4 din statul AJF Hunedoara, iar pentru funcția de Vicepreședinte, conform art. 46 pct. 3 coroborat cu pct. 4 din statul AJF Hunedoara.

Candidaturile se pot depune în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 - 14.00, la sediul AJF Hunedoara situat în Deva, str. Octavian Goga, nr. 1, jud. Hunedoara. Data limită pentru depunerea candidaturii, atât pentru funcția de Președinte, cât și pentru funcția de Vicepreședinte, este 22 ianuarie 2018, ora 14:00.
Luna februarie - încep pregătirile pentru returul județean

Tot în luna februarie se vor reîntâlni și majoritatea echipele fotbalului județean din Valea Jiului, excepție făcând Jiul Petroșani care anunță că vor începe pregătirile pentru returul campionatului județean la data de 17 ianuarie. 

Jiul Petroșani se va reuni în aceeași formulă în care a evoluat în turul campionatului, dar antrenorul Horațiu Popa a declarat că mizează și pe venirea altor jucători.

Campioana județului la fotbal, Inter Petrila, va începe pregătirea pentru returul de campionat la 1 februarie. Tot la aceeași dată va începe și Hercules Lupeni.

Este posibil ca lupenenii să piardă patru jucători de bază, care și-au anunțat intenția de a pleca la Minerul Uricani pe bani mai mulți. În ceea ce privește Inter Petrila, aceasta l-a pierdut pe fundașul Bogdan Matei, care a fost legitimat la lidera Ligii a III-a, ACS Șirineasa.

Minerul Uricani, una dintre echipele aflate la coada clasamentului Ligii a IV-a, se va reuni tot la începutul lunii februarie cu planuri mari pentru noul retur de campionat.

Președintele Vasile Scurtu promite că gruparea sa va ieși din zona neagră și va avea o cu totul altă evoluție, mai ales că se pregătesc câteva transferuri care, cu siguranță, vor întări rândurile uricănenilor.

Cele două echipe de fotbal de Liga a III-a din județ vor începe pregătirile pentru returul de campionat la 15 ianuarie.

Dacă ACS Șirineasa are în program un stagiu de pregătire în Antalya, CNS Cetate Deva va merge în cantonament la Geoagiu, iar pe data de 10 februarie va începe meciurile de verificare. 

Devenii vor susţine meciuri amicale, cu echipe de eşalon din zonă, așa cum ar fi CSM Reşiţa, Unirea Alba Iulia, ACS Ghiroda sau Metalurgistul Cugir. La capitolul transferuri, Cetate Deva va mai aduce cu siguranţă încă un portar precum și juniori de la Târgu Mureş şi de la Academia Hagi. Echipa deveană a terminat turul de campionat pe locul 7 în Liga a III-a, seria a IV-a, la 15 puncte de liderul acestei serii, ACS Şirineasa.

De asemenea, să mai spunem că Jiul Petroșani mai așteaptă și un răspuns oficial din partea omului de afaceri Nicolae Sarcină în ceea ce privește o posibilă fuziune cu ACS Șirineasa, să devină satelitul Șirinesei.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
14.01.18 10:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one