INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Duminică, 28 mai, pe Stadionul Parângul din Lonea este sărbătoare, Inter Petrila - Campioana județeană a ediției 2016 - 2017

invitatie (1).jpeg
Cu două etape înainte de terminarea Campionatului Județean de fotbal hunedorean, Inter Petrila este campioana acestei ediții a Ligii a IV -a.
Momentul premierii va fi marcat la Petrila după terminarea celor două partide de fotbal, juniori (9,30) și seniori (11,30), programate pentru duminică, 28 mai, în etapa cu numărul XXI, Inter Petrila având ca oaspeți echipa Victoria Călan.

Oficiali ai Asociației Județene de Fotbal Hunedoara vor fi prezenți pentru a înmâna cupa campioanei Inter Petrila, moment pregătit de clubul petrilean într-un cadru festiv, având ca invitați de onoare foști sportivi, conducători și antrenori ai clubului sportiv din Petrila de-a lungul timpului.

Sprijinul autorităților locale de la Petrila, al celor județene, precum și al celor câtorva patronate și al presei sportive, a fost de mare importanță pentru performanțele clubului sportiv petrilean. De aceea, sportivii, antrenorii și conducerea clubului mulțumesc pe această cale, avându-i ca invitați de onoare la acest eveniment special.

Desigur, cel mai important lucru pentru sportivii Inter Petrila sunt suporterii, cei care s-au dovedit a fi din ce în ce mai mulți pe parcursul etapelor disputate de Inter Petrila, atât în meciurile de acasă, aceștia umplând tribunele, cât și în deplasare, fenomenul fiind destul de rar în ultima perioadă pe stadioanele din județ.
"Inter Petrila este campioana ediției 2016 - 2017 a Campionatului Județean de Fotbal al Ligii a IV-a, Hunedoara. Vă așteptăm să ne fiți alături duminică, 28 mai 2017, la festivitatea de premiere organizată după încheiere partidelor de fotbal contând pentru etapa cu numărul XXI, INTER PETRILA - VICTORIA CĂLAN, juniori (9,30) și seniori (11,30). Meritul nostru este și al vostru, al suporterilor, al tuturor celor care ne-ați sprijinit și ne-ați fost alături în orice moment, motiv pentru care vă mulțumim. De aceea, ne dorim să împărtășim aceste momente împreună. FORZA INTER PETRILA!"

Așadar, invitația vă este adresată dumneavoastră, tuturor, duminică este sărbătoare pe Stadionul Parângul din Lonea.
Inter Campioana judetului.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
25.05.17 05:19
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one