INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Doi sportivi San Montan participanți la cel mai mare eveniment caritabil timișorean - Timotion

1.jpg
"TIMOTION" este un eveniment caritabil care s-a desfășurat în frumosul oraș Timișoara, organizat de mai multe ONG -uri timişorene.
Acest eveniment are loc an de an în orașul de pe Bega și s-a aflat acum la cea de-a treia ediție, înregistrându-se un număr record de participanți. Astfel, anul acesta au luat startul aproximativ 3000 de oameni de toate vârstele, concursul având în desfășurare un număr de 6 probe (curse): cursa de alergare- 1 km, cursa alergare - 2 km, o cursă pentru role, cursa de alergare - 6 km, cursa de alergare - 10,5 km și în sfârșit cursa de alergare - 21 km (semimaraton).

Anul acesta Asociația Sportivă San Montan a fost reprezentată de doi sportivi, Lucian Labă și Ion Radu, confirmând nu doar prin prezență ci și prin rezultatele obținute. Sportivul Lucian Labă a obținut un merituos și foarte muncit loc I la OPEN, la cursa de 10,5 km cu un timp de 22 minute și 54 secunde. Ion Radu a participat la cursa de semimaraton, obținând un timp de 1 oră, 42 minute și 56 secunde.

Deoarece acțiunea de caritate a avut 21 de cauze pentru care se puteau dona banii rezultați din taxa de participare, cei doi sportivi au ales să doneze pentru "Integrarea persoanelor cu handicap în societate!".

"Îi felicit pe această cale pe cei doi sportivi și le doresc rezultate cel puțin la fel de bune și în continuare", ne-a declarat președintele Asociației Sportive "San Montan", Erika Santa.

Din înscrierile făcute sau adunat peste 175.000 lei, şi se mai pot face donații, pentru cei care doresc acest lucru, până pe data de 10 mai, pe site-ul evenimentului, www.timotion.ro.
Timotion-1.jpg
Imagini: TIMOTION
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
24.04.17 23:15
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one