INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Dan Vasilică, antrenorul liderei ACS Şirineasa, pune punctul pe „i”

dan-vasilica-zvj.jpg
Dan Vasilică, antrenorul liderei ACS Şirineasa din Liga a treia, Seria a patra lămureşte situaţia în ceea ce priveşte despărţirea de unii jucători şi spune că echipa va merge mai departe cu Mihai Mincă şi cu noii jucători transferaţi.
„Anul 2019 vrem să coincidă cu promovarea în Liga 1. De la anul ne vom numi CS Jiul Petroşani, iar când clubul va aniversa 100 de ani de la înfiinţare vrem să sărbătorim şi o promovare în prima ligă”

Vestea că ACS Şirineasa se va desfiinţa a bulversat multă lume, iar renunţarea la anumiţi jucători precum Florin Costea, Leonard Manole sau Marian Anghelina a întărit şi mai mult suspiciunile. Dar antrenorul Dan Vasilică a lămurit situaţia.

„Acesta a fost modul nostru amiabil de a ne despărţi de unii jucători. Unii au jucat câteva minute, unii deloc, iar alţii ne-au spus că au oferte. Pe Costea, Manole şi Anghelina îi  văd oricând în primele ligi. Le mulţumim pentru aportul lor adus la zestrea de puncte a echipei. Clubul a dat dovadă  de seriozitate maximă, despărţindu-se pe cale amiabilă de aceşti jucători. Mihai Mincă a rămas în lot alături de juniorul Sergiu Mihalache şi vom mai aduce un portar. În prezent se discută cu jucători de liga 1 şi liga 2 pentru completarea lotului”, a spus Vasilică.

„Am găsit la Petroşani un staff prea stufos pentru Liga a III-a”

Dan Vasilică a  primit mână liberă de la finanţatorul echipei Nicolae Sarcină astfel că din retur îşi va alege un nou staff.

„Am găsit la Petroşani un staff stufos. Prea stufos pentru liga a treia. Staff-ul avea  şapte oameni, antrenor principal, doi antrenori secunzi, doi antrenori cu portarii, un preparator şi un maseur. Şi toate astea la liga a treia. Eu o să-mi aduc un antrenor secund, vom avea un antrenor cu portarii. De prepararea fizică mă voi ocupa tot eu pentru că am pregătire în aceste domeniu. Nu mă deranjează că spun despre mine că vin din lumea artelor marţiale. Am venit în fotbal pentru că îmi place şi am început de jos. Am luat-o treptat din liga a patra, unde am promovat cu Internaţional Băleşti. Sunt dispus să învăţ. Vin dintr-o ramură sportivă unde disciplina este cuvântul de ordine. Nu s-a pus niciodată problema ca echipa aceasta să se desfiinţeze au fost doar zvonuri aiurea. Ne-am despărţit de nişte jucători şi din iarnă vor veni alţii. Oricum aveam un lot format din 29 de jucători. Reţineţi 29. De la anul, din vară,  ne vom numi Jiul, iar în anul 2019 când Jiul va avea 100 de ani, noi dorim să le oferim suporterilor promovarea în Liga 1. Pentru că, da, asta vream să facem. Să readucem Jiul acolo unde îi este locul, iar oamenii cunoscători de fotbal din zonă merită acest lucru. Au venit într-un număr destul de mare la meciuri şi ne-au încurajat în permanenţă. Suntem pe primul loc, dar orice adversar ne poate pune probleme. Vrem să începem returul ca şi cum am  avea zero puncte, fără să ne uităm în spatele nostru. Craiova, Reşiţa şi Sebişul sunt echipele care ne pot pune probleme dacă nu ne vom mobiliza. Vreau ca jucătorii mei să aibă fiecare în parte calităţi de lideri şi să dea dovadă de seriozitate maximă”, spune Vasilică.

Investeşte sute de milioane în tehnologie

Fiecare meci al echipei sale îl filmează şi apoi îl ia la puricat cum se spune. A investit sute de milioane în tablete ultra performante, dar şi în aparatură video de ultimă generaţie. Randamentul fiecărui jucător în parte este calculat şi analizat de antrenorul Dan Vasilică. Cât a alergat, câte pase a dat, câte greşeli, cât de bine a stat în teren, toate acestea se află pe tableta personală a antrenorului de care este nedespărţit.

„Consider că în fotbal trebuie să te foloseşti de toate mijloacele moderne şi să fii la curent cu toate noutăţile tehnologice din domeniu. Sunt de părere că în fotbal cine stă pe loc rămâne în urmă. De aceea ne dorim ca pe viitor să colaborăm cu o firmă care asigură monitorizarea parametrilor şi efortului fizic în Liga 1 ”, spune Dan Vasilică,

Are centura neagră

Dan Vasilică este practicant al artelor marţiale de peste 25 de ani şi este posesor al centurii negre cu 2 Dan.

„Nu mă deranjează că se spun tot felul de lucruri. Sunt  pasionat de arterele marţiale şi sunt un om care învaţă în fiecare zi. Acum am ales şi calea fotbalului de care sunt pasionat. Am centura neagră cu 2 Dan la karate”, a spus tehnicianul.

A învins cancerul

Spiritul lui de luptător şi de antrenor cu o mentalitate puternică l-a ajutat pe actualul antrenor să învingă o boală nemiloasă. În urmă cu câţiva ani, tehnicianul a fost diagnosticat cu cancer hepatic, boală pe care  a învins-o.

„Am avut o operaţie grea. Medicii mi-au interzis orice legătură cu fotbalul. Dar fotbalul este viaţa mea şi am rămas în fotbal”, spune  Dan Vasilică.
 
antetZVJ.jpg
Sport - Liga a III - a
10.01.18 09:17
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one