INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cupa României la Fotbal, faza Județeană - Finala: CS Inter Petrila - CSO Retezatul Hațeg

cupa1.jpg
Mai sunt doar câteva zile până la Finala Cupei României la Fotbal. Campioana județului Hunedoara se pregătește pentru examenul vieții. Meciuri mari vor urma pentru Inter Petrila, miza fiind Cupa României și Barajul pentru Liga 3.
Prima competiție dintre acestea este cea care urmează sâmbătă la Hunedoara. Finala Cupei României la fotbal, faza Județeană, unde CS INTER PETRILA va întâlni CSO RETEZATUL HAȚEG. Partida va avea ora de desfășurare 17,30 și va fi jucată pe stadionul MICHAEL KLEIN - HUNEDOARA, terenul neutru fiind obligatoriu pentru această competiție.

În cazul egalității după minutele regulamentare de joc, se va trece la două reprize de prelungiri, iar dacă și după prelungiri egalitatea va continua, atunci se vor departaja prin lovituri de la 11 metri.

Surpriza acestui sezon al Cupei României este nereușita fostei deținătoare a cupei, Șoimul Băița, care nu a reușit să treacă de semifinale.

După disputarea finalei, sportivii de la Petrila vor intra în cantonament la Cabana Voevodul, făcând parte din perioada de pregătire înaintea Barajului pentru Liga 3. Primul meci fiind programat de Federația Română de Fotbal pentru data de 17 iunie, pe stadionul Parângul Lonea.
cupa2.jpg
08.06.17 00:30
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one