INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cupa Mărţişorului - Fotbalul în curtea şcolii, la fotbal mixt pentru elevii de clasa V - VI

cupa-martisorului.jpg
AJF Hunedoara în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara organizează, în data de 01 martie 2018, Cupa Mărţişorului - Fotbalul în curtea şcolii la fotbal mixt pentru elevii de clasa V - VI.
Competiţia se va desfăşura in 4 locaţii, respectiv: Petrila, Crişcior, Deva și Hunedoara, cu participarea aproximativă a 160 de elevi. Obiectivul competiţiei este promovarea fotbalului prin crearea unui climat bazat pe plăcerea de a face mişcare astfel încât nu se va ţine cont de rezultatele jocurilor, neexistând clasamente.

Profesorii de educație fizică și sport din orașul Petrila au răspuns pozitiv provocării lansate de Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, considerând acest concurs inedit pentru elevii școlilor petrilene ca fiind oportun pentru a atrage la mișcare cât mai mulți elevi prin implicarea directă a lor în fotbal și, de ce nu, posibilitatea de a socializa altfel decât realitatea virtuală le-o oferă.

Petrila va organiza prima ediție a Cupei Mărțișorului la fotbalul mixt la Sala Sporturilor ”Constantin Brâncuși” de la Colegiul Tehnic cu același nume din localitate, competitoare fiind Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” Petrila, Școala ”Ana Colda” Petrila - Școala generală nr. 5 Petrila, Școala ”I.D. Sîrbu Petrila - Școala generală nr. 6 Petrila și Școala ”I.G. Duca” Petroșani - Școala ”Avram Stanca” Petroșani.

”Vor fi patru echipe și vor juca în sistem ”fiecare cu fiecare”, este o ediție inedită pe care Inspectoratul Județean și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara au lansat-o ca o provocare la mișcare, foarte binevenită în rândul elevilor, cu participarea elevilor din clasele V - VI și sperăm ca astfel de activități să aibă continuitate, fiind foarte benefice pentru toți participanții elevi și profesori”, a declarat profesorul Aurel Moldovan, Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”.
Daniel P. Bolog
26.02.18 06:05
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one