INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cupa Instituțiilor Orașului Petrila s-a încheiat după două săptămâni de maraton fotbalistic

4.jpg
Ultima parte a campionatului de fotbal pe teren sintetic "Cupa Instituțiilor Orașului Petrila" s-a consumat duminică, 9 aprilie, după două săptămâni de întreceri la care au participat 14 echipe de fotbal din cadrul instituțiilor orașului Petrila.
Începută în 27 martie, prima ediție a campionatului de fotbal petrilean, organizată de CS Inter Petrila în parteneriat cu Primăria Orașului Petrila, a aliniat la start, seară de seară în faza pe gupe, echipe de fotbal constituite la nivelul instituțiilor petrilene: SIMAUSROM, GDR, EM LONEA, EDIL SAL PREST, APA SERV, PROFESORII, POMPIERII PETRILA, POMPIERII MILITARI, POLIȚIA LOCALĂ, POLIȚIA ROMÂNĂ, SMURD, OCOLUL SILVIC CARPATINA, CONSILIUL LOCAL și PRIMĂRIA PETRILA.

La finalul fazei pe grupe s-au calificat pentru semifinale un număr de patru echipe de fotbal foarte echilibrate, acest lucru fiind demonstrat prin stabilirea scorurilor semifinalelor abia după prelungiri și lovituri de la 7 metri.
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
Astfel, prima semifinală disputată între echipa Poliția Română și Apa Serv se încheie cu scorul de 2 - 1 (1 - 1) în favoarea Poliției Române. Cea de-a doua semifinală a avut ca opozante echipele Primăria Petrila și Consiliul Local, partidă încheiată cu scorul de 2 - 1 (0 - 0) în favoarea Primăriei Petrila.

În finala mică, pentru locurile 3 și 4, s-au calificat echipele Apa Serv și Consiliul Local, victoria aparținând echipei Apa Serv cu scorul de 3 - 2.

Finala mare, pentru locurile 1 și 2, a avut ca adversare echipele Primăria Petrila și Poliția Română iar victoria a aparținut echipei Primăria Petrila cu scorul de 4 - 1.

Stadionul Parângul din Lonea a avut duminică parte de foarte mulți suporteri veniți să își susțină echipa favorită, invitația de participare la festivitatea de premiere fiind adresată tuturor echipelor participante la competiție.

"Ne bucură faptul că am reușit să implicăm într-o activitate sportivă instituții de pe raza orașului Petrila, de asemenea, această primă ediție a avut un ecou la care poate nu ne-am așteptat, sportul a unit oameni din diferite activități și le mulțumesc tuturor pe această cale", declară Eugen Duma, președinte CS Inter Petrila.

Organizatorii acestei competiții fotbalistice și-au dorit promovarea sportului și a mișcării la nivelul orașului Petrila și speră că au reușit acest lucru, cu mici stângăcii fiind vorba de prima ediție. Își doresc ca la următoarea ediție să se înscrie mult mai multe echipe din cadrul instituțiilor orașului Petrila.
9.jpg
Pentru festivitatea de premiere organizatorii au pregătit numeroase premii constând în diplome, cupe și medalii. Au fost premiate toate echipele participante la competiție cu o "Diplomă de participare". Au fost acordate, de asemenea, premii speciale cum ar fi: "Golgheter-ul campionatului", "Cel mai bun sportiv", "Cel mai bun portar", "Cel mai frumos gol", "Cea mai fair play echipă" sau "Premiul pentru arbitraj". Acestea, împreună cu locurile I, II, III și IV, au fost premiate cu diplome, cupe și medalii.

Din motive obiective primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, nu a putut fi prezent la festivitatea de premiere dar a transmis mesajul său de mulțumire la adresa participanților la competiție, pentru fair play-ul de care au dat dovadă și promite o organizare mult mai amplă a următoarei ediții.

"A fost o competiție care a scos în evidență fair play-ul, chiar dacă au mai fost și stângâcii, s-a demonstrat că participanții și susținătorii acestora s-au putut bucura și relaxa pe parcursul celor două săptămâni de mișcare sportivă. Am încercat să îi provocăm pe oameni să facă mișcare pentru că punem preț pe sănătate. Vă mulțumesc tuturor pentru participare!", a spus Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.

Momente frumoase au fost pregătite de echipa de fotbal fete a Grupului Școlar "Constantin Brâncuși" din Petrila, cu un meci de fotbal demonstrativ. La final, toți participanții s-au putut bucura de o agapă frățească în care organizatorii, cu ajutorul sponsorilor, au pregătit o fasole cu ciolan la ceaun și fasole de post și au putut depăna amintiri la un pahar de vin sau o bere.
2.jpg
3.jpg
4.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
Mulțumim sponsorilor Cupei Instituțiilor Orașului Petrila: SC Drupo SRL - Călan, SC Senzitiv SRL - Petrila;

Tuturor instituțiilor participante la competiție: SIMAUSROM, GDR, EDIL SAL PREST, APA SERV VALEA JIULUI, OCOLUL SILVIC CARPATINA, EM LONEA, PROFESORII, POLIȚIA LOCALĂ, POLIȚIA ROMÂNĂ, POMPIERII PETRILA, POMPIERII MILITARI PETROȘANI, SMURD PETRILA, CONSILIUL LOCAL PETRILA, PRIMĂRIA ORAȘULUI PETRILA;

Mulțumim fotografilor competiției: Vasile Laurențiu Sorin, Ioan Olar;

Mulțumim partenerilor media: Info Petrila, Ziarul Exclusiv, Avântul Liber, Kapital TV, Realitatea Petrileană.
Daniel P. Bolog
Foto: Vasile Laurențiu Sorin
10.04.17 06:58
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one