INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cupa ”Crucea Roșie” la fotbal de sală, ediția a III -a, 2 - 4 martie 2018

cupa crucea rosie.jpg
Vineri, 2 martie 2018, în sala de sport a Colegiului Economic ”Hermes” din Petroşani se va da startul celei de-a III-a ediţii a Cupei ”Crucea Roşie” Petroşani la fotbal în sală, în organizarea filialei de Cruce Roşie Petroşani în parteneriat cu Asociația Comitetului de Inițiativă Petroșani - Valea Jiului şi instituţia de învăţământ gazdă a evenimentului.
Așa cum s-a putut vedea în edițiile anterioare ale acestui campionat de sală, interesul pentru această competiţie locală este din ce în ce mai mare, astfel de acțiuni sportive nu fac altceva decât să susțină sănătatea prin mișcare și se speră ca și în acest an să fie cât mai multe echipe participante, startul înscrierilor fiind deja lansat.

Centralizarea echipelor participante precum și tragerea la sorți va avea loc luni, 26 februarie, ora 16:30, la sediul Crucii Roșii din Petroșani.

Campionatul de Fotbal de Sală 2018 ediția a III -a, va avea loc în perioada 2 - 4 martie, echipele participante vor avea un minim de 10 jucători fiecare (doi legitimați în teren), partida va avea o durată de 30 minute (15 minute repriza), echipele vor avea 5 jucători de câmp și un portar, este obligatoriu echipamentul de sport (șort, tricou și teniși).

De asemenea, competiția va fi dotată cu premii pentru locurile I, II și III, cel mai bun portar, jucătorul competiției, golgheterul competiției și echipa fair-play.
Daniel P. Bolog
25.02.18 15:20
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one