INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cupa Apa Serv la tenis de câmp - Ediția I

FB_IMG_1499002947715.jpg
Săptămâna în curs a adus pentru Apa Serv Valea Jiului Petroşani, organizarea primei ediţii a Cupei Apa Serv la tenis de câmp, în colaborare cu Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Petroșani.
Prin implicarea profesorilor de la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Petroșani, în frunte cu Medveschi Vasile, Lupşanic Alexandru Sebastian şi Băluş Nicolae Codruţ, care au dat o mână de ajutor celor care au participat la această competiţie, cu menţiunea că, pentru mulţi dintre cei prezenţi a fost pentru prima dată când au ţinut o rachetă de tenis în mână.

La startul competitiei s-au înscris un numar de 28 de persoane, 18 băieţi şi 10 fete, angajaţi din cadrul Apa Serv Petroşani, aceştia fiind susţinuţi frenetic de inimoşii suporteri prezenţi în tribune pe toata durata desfăşurării competiţiei, aceştia făcând faţă cu brio temperaturilor foarte ridicate.

Meciurile s-au disputat pe terenurile de tenis din incinta bazei Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Petroșani. Meciurile au fost extrem de echilibrate, semifinalele şi finalele fiind de-a dreptul “dramatice” .

Clasamentul Cupei Apa Serv editia I:
FETE
Locul I – Dăian Adriana
Locul II – Vitan Felicia
Locul III – Benke Roxana
Locul III – Hebel Ecaterina
BĂIEŢI
Locul I – Niţă Cristian
Locul II – Cazan Cristian
Locul III – Olariu Dan
Locul III – Ciocan Horia

Acest eveniment, premieră în cadrul Apa Serv, face parte din cadrul programelor de team building derulate în mod frecvent de către Apa Serv Valea Jiului, pentru a consolida relațiile colegiale între salariați, fiind urmat de alte competiţii printre care amintim : Cupa Apa Serv ediţia II la fotbal, campionat de badminton şi tenis de masă.
Info Petrila - Sport
02.07.17 16:52
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one