INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

CS Inter Petrila - CS Hunedoara. Derby-ul hunedorean care ar putea schimba ordinea clasamentului

echipa1.jpg
Sâmbătă, pe stadionul "Parângul" din Lonea, de la ora 9,30 (juniori) și 11:30 (seniori), se vor întâlni echipele CS Inter Petrila și CS Hunedoara într-un joc contând pentru etapa cu numărul șase a Ligii a IV-a Hunedoara.
Inter Petrila se află la 3 puncte distanță de echipa oaspete, CS Hunedoara, diferența fiind că hunedorenii au un meci mai puțin disputat. Ambele echipe și-au anunțat intenția de a promova la finalul acestui sezon competițional așa încât, această partidă este foarte importantă pentru fiecare dintre competitoare.

CS Hunedoara a mai pus probleme în sezonul trecut, atunci când această echipă nici nu avea drept de promovare. Inter Petrila a reușit să treacă atunci de hunedoreni, atât în turul campionatului trecut (4 - 0), cât și în retur (1 - 2). Acum însă hunedorenii știu pentru ce să lupte deci, va fi o partidă destul de dificilă pentru petrileni.

"Este unul dintre cele mai importante meciuri pentru noi. Dacă vom câștiga, vom lua o opțiune serioasă pentru primul loc, pentru că mai apoi vom avea un program mai lejer. Începutul campionatului a fost cu meciuri mai grele pentru noi. CS Hunedoara, echipa cu care vom juca sâmbătă, este un adversar bun. Pe mine, clar, nu mă va mulțimi decât o victorie, având în vedere faptul că etapa trecută am pierdut două puncte importante. Am vorbit cu băieții, sunt destul de motivați pentru acest joc. Ne dorim să fie cât mai multă lume prezentă la meci să ne susțină așa cum o face de obicei", spune principalul echipei, Adi Câmpean.

Lideră în sezonul trecut al campionatului județean de fotbal, Inter Petrila are un parcurs fără cusur în acest sezon competițional, doar un singur egal stabilit la Deva în etapa trecută, un egal care a costat totuși echipa din estul Văii Jiului prin apropierea periculoasă a celorlaltor rivale în clasament.

De rezultatul acestei partide depind mai multe echipe care se află pe podiumul clasamentului deci, este cel mai important meci al etapei cu numărul 6 și, de asemenea, este și cel mai disputat.
Daniel P. Bolog
28.09.17 14:27
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one