INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

CS Inter Petrila aduce Cupa României, faza județeană, la Petrila. Orașul și-a sărbătorit învingătorii

cupa1.jpg
Event-ul județean, Cupa României, s-a încheiat sâmbătă pe stadionul "Michael Klein" din Hunedoara. Finalista se desemnează prin lovituri de departajare, după 120 de minute de joc încheiate la egalitate (1 - 1) între cele două echipe calificate pentru finala Cupei României, Inter Petrila și Retezatul Hațeg.
Un meci foarte greu pentru echipa de pe Jiul de Est, Inter Petrila, având în vedere faptul că se apropie barajul pentru Liga a III -a, iar jucătorii petrileni trebuiau să treacă cu brio, fără lovituri sau accidentări, fapt de care echipa din Țara Hațegului, Retezatul Hațeg, a încercat să profite dar, în final, fără succes.

Stadionul Michael Klein din Hunedoara, gazda event-ului județean, sâmbătă, 10 iunie 2017, ora 17,30, Finala Cupei României - Faza Județeană, spectatori aproximativ 200. Mai bine de jumătate dintre suporterii veniți la meci au fost cei petrileni, de toate vârstele, așa cum aceștia și-au obișnuit echipa însoțindu-i peste tot în deplasări, marcând astfel un nou început al fenomenului suporteri pe stadioane, nemaivăzut de o bună bucată de vreme pe stadioanele județene.

Cele două echipe aflate în confruntare încep partida cu sârg, lucru dovedit prin nenumăratele ocazii rămase însă fără transformare. Egalitatea, 1 - 1, este stabilită în prima parte a celor 90 de minute regulamentare de joc, primul gol fiind marcat de Iosf Kalai (min. 36) pentru Inter Petrila, urmat, la numai cinci minute, de Ovidiu Popesc pentru Retezatul Hațeg. Repriza secundă nu aduce modificări pe tabela de marcaj, decât o altă rundă de ocazii nemarcate, de ambele părți, astfel se ajunge la cele două reprize de prelungiri.
Suporterii Inter Petrila - Generații
cupa2.jpg
cupa4.jpg
Cu toată epuizarea sportivilor datorată celor 90 de minute de joc intens al ambelor echipe, nici de această dată nu se modifică tabela de marcaj, urmând loviturile de departajare.

Inter Petrila trece printr-o fază a emoțiilor fiind prima care ratează însă, Retezatul Hațeg urmează să rateze de două ori, cu un șut în bară și altul peste poartă. Au marcat de la 11 metri, pentru Hațeg: Vîrlan Andrei, Maier Sergiu, Pop Fabian, Simoneac Mihai și Vişan C-tin. Pentru Inter Petrila: Drăgoescu Răzvan, Kalai Iosif, Keszeg Bogdan, Torkoş Ionuţ, Agapi Adrian și Câmpean Adrian.
cupa3.jpg
Astfel, se mai scrie o pagină în istoria sportului din Orașul Petrila, campioana județului Hunedoara, Inter Petrila, aducând Cupa României acasă, la Petrila. Surpriza sportivilor a fost momentul când aceștia au ajuns acasă, sute de oameni așteptându-i la scena Festivalului Meșteșugarilor, aflat în derulare, aclamați îndelung de cei prezenți până târziu în noapte. După încheierea partidei, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, a transmis sportivilor felicitările și susținerea lui pentru tot ce va urma în fotbalul petrilean, subliniind faptul că, citez: "A fost o victorie meritată!".
Lovituri de departajare - Imagini Live
Următorul event la Petrila, 17 iunie 2017, ora 18,00, Satdionul Perângul va găzdui turul pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Inter Petrila va întâlni CS Ghiroda din județul vecin. Baftă Inter! Forza Inter!
Așteptați acasă - La Petrila
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
11.06.17 14:29
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one