INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

COMUNICAT. În atenţia arbitrilor, jucătorilor şi antrenorilor

COMISIA-de-disciplina-1.jpg
Având în vedere că există o tendinţă în creştere privind folosirea neregulamentară a braţelor/coatelor în lupta pentru minge ce duce la periclitarea integrităţii fizice a adversarului şi la rănirea acestuia, precum şi o creştere a disputelor cu arbitrul prin dezaprobarea prin vorbe, gesturi şi reacţii care arată o lipsă de respect la adresa jocului de fotbal, CCA consideră a readuce în atenţia cluburilor deciziile UEFA şi FRF privind sancţionarea fermă şi corespunzătoare a acestor abateri.
***
Astfel, arbitrii au responsabilitatea de a proteja jucătorii de eventualul joc dur al adversarilor, asigurându-se că orice contact care implică folosirea excesivă a forţei (şi în consecinţă periclitează integritatea fizică a adversarului) trebuie considerat greşeală gravă şi trebuie să aibă ca rezultat o eliminare (cartonaş roşu). Folosirea coatelor în mod intenţionat, ca o armă împotriva adversarului, se include bineînţeles în această categorie.
CCA adresează rugămintea tuturor participanţilor (antrenori, jucători) să ia măsuri pentru:

- Încetarea cu desăvârşire a acestor manifestări, care duc la accidente grave şi la indisponibilităţi de lungă durată
- Instaurarea unui climat de respect faţă de adversar

Totodată, CCA recomandă tuturor arbitrilor să nu tolereze aceste manifestări de lipsă de respect şi să sancţioneze în mod drastic în conformitate cu „Legile Jocului” aceste incidente.
***
Arbitrii care nu se vor conforma acestor dispoziţii vor fi reţinuţi de la delegări. Consideraţi acest demers al nostru ca o măsură preventivă privind evitarea accidentărilor grave şi a sancţiunilor ferme ce se vor lua.

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL - COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR
05.11.16 07:37
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one