INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Claudiu Stoica, Inter Petrila - Campion European la Fotbal-Tenis 2017

claudiu-cupe.jpg
Federația Română de Fotbal-Tenis, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, au fost gazdele Campionatului European de Fotbal-Tenis, ediția 2017.
Elita fotbal-tenisului european s-a mutat în perioada 15-20 noiembrie 2017, la Complexul Olimpic din Izvorani, echipe naționale din peste 15 țări, s-au luptat pentru aurul european la toate cele cinci categorii:
- Juniori masculin (simplu, dublu, triplu)
- Seniori (simplu, dublu, triplu)
- Senioare (simplu, dublu, triplu)
- Seniori mixt (dublu, triplu)
- U21 mixt (dublu, triplu).

Delegaţia României a cucerit 13 medalii din tot atâtea posibile, dintre care 12 de aur şi una de bronz, la Campionatul European de Fotbal, care s-a disputat la Sala Polivalentă de la Izvorani.
echipe-tari.jpg
Cantonamentul echipei României s-a efectuat la București, la Complexul Olimpic de la Izvorani, lotul României fiind condus de antrenorul care este și președintele Federației Române de Fotbal-Tenis, Frederico Tavares, în perioada 8-15 Noiembrie.

Din lotul echipei naționale a făcut parte și Claudiu Stoica, antrenorul-jucător al echipei de fotbal-tenis Inter Petrila. Stoica a participat la proba de triplu mix seniori, câștigând locul 1 și medalia de aur, devenind astfel campion european la această probă de triplu mix seniori.

Adversarele României în grupă au fost Georgia, Anglia, Danemarca și Slovacia. În semifinale echipa României a bătut cu 2 - 0 pe ce a Franței, iar în finala mare România câștigă cu 2 - 1, foarte greu, în fața echipei naționale a Ungariei, după ce a fost condusă cu 1 - 0 la seturi. A fost o competiție foarte reușită, Claudiu Stoica participând din nou după o lungă perioadă de absență din lumea fotbal-tenisului, revenind iată ca și campion european al României.

La competiție a participat și ministrul tineretului și sportului, Alexandru Dunca. În perioada 15 - 17 decembrie se va desfășura gala premiilor, la Bușteni, organizată de Federația Română de Fotbal-Tenis.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
28.11.17 23:43
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one