INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Bogdan Matei, jucătorul Inter Petrila, va debuta anul viitor în retur la ACS Șirineasa

matei.jpg
Jucătorul cu valoare demonstrată la Inter Petrila, Bogdan Matei, a fost cooptat la formația fruntașă a seriei a patra din Liga a III -a, ACS Șirineasa, formație care joacă pe Stadionul Jiul Petroșani și va juca începând din returul campionatului de fotbal 2017 - 2018.
Urmărit de ceva vreme de tehnicienii vâlceni, Bogdan Matei demonstrează capacitățile lui sportive în amicalul pe care Inter Petrila l-a susținut cu ACS Șirineasa, iar acest fapt a fost chiar rampa de lansare a sportivului petrilean spre eșalonul superior al fotbalului românesc.

Am adăuga aici faptul că pentru Inter Petrila, Bogdan Matei este o mare pierdere, iar acesta este regretat de toți, începând de la colegi până la conducere, echipa petrileană fiind chiar debutul lui în această carieră a seniorilor. Matei este un caracter deosebit în toate privințele, atât ca sportiv cât mai ales ca om. Antrenamentul este pentru el cel mai important factor în reușita lui, de aceea pune preț pe acest fapt și se antrenează cu o perseverență de invidiat, atât cu echipa la antrenamentele programate, cât și personal făcând antrenamente individuale.
matei2.jpg
Regretul formației de la Petrila este de înțeles în ceea ce-l privește pe sportiv însă este primit cu bucurie, pentru că saltul lui într-un eșalon superior este în primul rând meritul lui personal, aportul lui fiind unul important în ceea ce privește calitatea echipei petrilene la această oră, iar acest lucru nu face decât să aducă laude. Bogdan Matei este un exemplu demn de urmat de oricare dintre jucătorii de la Petrila, și nu numai, potrivit spuselor antrenorului Inter Petrila, Adi Câmpean.

”Sunt cât se poate de bucuros pentru Matei, este un sportiv cu o seriozitate maximă, m-aș bucura ca exemplul lui să fie luat de cât mai mulți, merită toate laudele și sper să reușească să se integreze rapid și să ajungă cât mai sus, valoarea lui este mult mai mare. Iată că, chiar și acest nivel de ligă a patra, județeană, poate fi o rampă de lansare pentru tineri cu valoare sportivă, dacă fotbalul se joacă cu seriozitate, indiferent de nivel”, spune Adi Câmpean, antrenorul principal Inter Petrila.
matei3.jpg
Responsabilitatea oricărei administrații publice, a oricărei conduceri a cluburilor sportive, este de a menține sportul, de a susține activitățile sportive în comunitatea locală și acest lucru la Petrila se întâmplă. Prin sport se formează caractere frumoase, este un lucru dovedit, atragerea tinerilor în colectivități sportive susținute de administrația publică este un strict necesar dar și o responsabilitate asumată în comunitatea locală.

”Bogdan Matei este un tânăr de 24 de ani care are foarte multe de oferit, un caracter sportiv excepțional, demn de urmat. Cu un ochi plâng iar cu altul rând, cam așa aș putea exprima ceea ce simt acum. Plâng pentru că pentru noi este o pierdere, râd pentru că mă bucur pentru el și sper să ajungă cât mai sus”, declară Eugen Duma, președintele Inter Petrila.
matei4.jpg
Bogdan Matei nu este doar un sportiv extraordinar, este și un muncitor foarte bun, iar acest lucru este dovedit chiar de directorul general al societății regionale de apă unde a lucrat până acum, Costel Avram. Anul acesta Bogdan Matei a fost chiar premiat în colectivitatea Apa Serv, pentru rezultatele deosebite pe care le-a avut la locul de muncă. A știut să îmbine cu brio activitatea profesională cu cea sportivă, făcând parte din elita profesională dar și din cea sportivă a colectivului Apa Serv Valea Jiului.

”Este un băiat de milioane... este o pierdere, nu numai pentru Apa Serv, ci și pentru Petrila. Este un tânăr care, din punctul meu de vedere, în timp își va dovedi adevărata valoare. Și de acum încolo îl voi ajuta cât voi putea. Ca sportiv nota zece, ca om și angajat la Apa Serv nota zece cu plus. Îi doresc succes în tot ceea ce va face”, declară Costel Avram, directorul general Apa Serv Valea Jiului.
matei-apa-serv-2.jpg
matei-apa-serv.jpg
Am strâns aici câteva opinii despre Bogdan Matei, fără a-i da cuvântul protagonistului acestui material. Aceasta a fost intenția mea. Bogdan Matei are cuvântul mai departe prin menținerea seriozității și a caracterului lui de fier. Bogdan Matei are cuvântul mai departe pe terenul de fotbal. Îi doresc să auzim numai bine despre el și închei cu un moto special al sportivului:

”Unii îmi spun că jucătorii profesioniști sunt sclavii fotbalului. Ei bine, dacă asta este o sclavie, condamnați-mă la ea pe viață”, Bogdan Matei.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
09.12.17 21:14
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one