INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Avram Iancu pornește duminică în ”Aventura Dunării”

sport-iancu.jpg
Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani care și-a asumat competiția curajului cu limitele rezistenței umane, se pregăteşte să înoate nu mai puțin de 2.860 de kilometri pe Dunăre, de la izvoarele acesteia din Munţii Pădurea Neagră (în Germania) și până în Portul Sulina (din Detla Dunării – România).
Aventura sportivă a temerarului petroșenean va dura nu mai puțin de 60 de zile continuu, perioadă în care el va parcurge înot o medie de 50 de kilometri şi 10 ore de efort în fiecare zi, pe cursul Dunării, fără costum de neopren.

În ultimul său antrenament oficial, Avram Iancu a parcurs într-un timp record 50 de kilometri pe cursul rîului Mureș, între localitățile Aurel Vlaicu și Deva.

Duminică 18 iunie 2017, la ora 11:00 este programat să aibă loc plecarea oficială a sportivului din Valea Jiului în aventura Dunării. Avram Iancu va porni chiar din fața Primăriei Petroșani, unde sunt așteptați toți cei care vor să-l încurajeze și să-l aplaude la plecarea în această spectaculoasă aventură în care va străbate înot 10 țări și 4 capitale europene, între 20 iunie 2017 şi 20 august 2017.
iancu-romania.jpg
Redactor - Tiberiu Vințan
18.06.17 13:49
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one