INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Avancronica la un meci de totul sau nimic

inter-banner.jpg
Inter Petrila îşi joacă sâmbătă ultima carte de a accede în Liga a III-a, de la ora 17:30, pe stadionul "Emilian Pavel" din comuna timişană Ghiroda. În cazul în care după 90 minute Inter Petrila va conduce cu 2-1, se vor juca două reprize de câte 15 minute de prelungiri. Dacă nu se va marca în acest interval, se vor executa lovituri de departajare.
Optimism
Partida tur dintre Inter Petrila şi ACS Ghiroda s-a încheiat, după cum se ştie, cu victoria de 2-1 a echipei din Ghiroda. Petrilenii nu sunt deloc demoralizaţi, din contră. Au strâns rândurile şi s-au încurajat în familie. Că dacă nu ei, atunci cine? Optimismul predomină la jucători, antrenori şi conducători. Până la urmă, handicapul de remontat nu este unul mare, aşa că Inter poate visa în continuare. Adversarii nu le sunt cu nimic superiori lor.

"Promovarea încă se joacă, iar jucătorii sunt foarte optimişti. Sincer nu mai avem nimic de pierdut. Nu mai contează ce a fost în tur, acum contează ce va fi în retur. Au aruncat mulţi pe nedrept cu noroi în noi, fără să ţină cont de faptul că 90 la sută dintre jucători au serviciu, au familii, nu fac numai fotbal", a declarat preşedintele clubului, Eugen Duma.

Încurajaţi de suporteri
Clubul şi Primăria Petrila va pune la dispoziţia suporterilor un autocar de aproximativ 50 de locuri care va pleca de la club spre Ghiroda cu o oprire de două ore la Caransebeş.

"Ne dorim mult ca echipa să fie încurajată de suporterii cei mai fideli, care ne-au fost alături pe parcursul acestui campionat. Mai vreau să punctez faptul că dacă vom rata promovarea noi nu vom renunţa pe viitor la ideea de a promova în liga a treia. Inter a dovedit că este un grup unit, o echipă omogenă şi foarte bună care are viitor şi la nivel de juniori", a spus Eugen Duma.

Doi titulari lipsesc
Din echipa care a evoluat în tur la Petrila nu vor mai fi prezenţi portarul Haring şi jucătorul de câmp Androne, acesta din urmă fiind accidentat. Aceste absenţe însă nu îi îngrijorează prea tare pe petrileni, pentru că au oameni care să se ridice la nivelul celor care nu vor putea fi pe teren, în poartă va sta Atila Santa, proaspătul fermier al echipei din Lonea.

Bineînţeles că jucătorii Petrilei vor juca şi pe o primă de joc, pentru că în sezonul acesta echipa din Vale a stat cel mai bine la acest capitol. „Să ştiţi că la noi jucătorii nu au jucat pe o masă şi atât, au avut indemnizaţia de efort. Au stat bine la acest capitol”, a mai punctat oficialul petrilean.

Danciu dixit
Luat la ochi de către jucătorii Interului după declaraţiile date în presă, Ion Danciu le-a transmis celor de la Petrila că el nu a făcut decât să relateze adevărul de pe teren şi că, până la urmă, Ghiroda este o echipă de bătut:

"Inter Petrila are jucători care au evoluat în prima divizie. Este normal să ai aşteptări de la ei. Să-i bată în meciul retur, că până la urmă cine mai e şi Ghiroda asta?!", a spus Danciu.

ACS Ghiroda şi-a inaugurat recent noua bază sportivă, iar echipa sa este formată din jucători care practică doar fotbalul. Îl au ca director tehnic pe internaţionalul român Paul Codrea, iar liderul de echipă este fostul jucător dinamovist Leonard Naidin. 

Ghiroda e precaută
Chiar dacă pleacă favorită, ACS Ghiroda nu se consideră promovată în Liga a III-a. Trupa de lângă Timişoara are o experienţă neplăcută din 2014, când a pierdut promovarea la penaltiuri, în faţa Industriei Galda de Jos, după ce a fost egalată în ultimele minute, într-un meci jucat la Deva.

"Nu ne considerăm câştigători. Suntem convinşi că în meciul retur vom munci la fel de serios. Băieţii au fost puşi în temă şi nu există riscul să se relaxeze", a spus Paul Codrea, directorul tehnic al echipei ACS Ghiroda.
Loredana Juglea - zvj.ro
antetZVJ.jpg
23.06.17 06:24
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one