INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Aurul național la popice Juniori U18, Alexandru Denis Pădurean și Claudiu Feier de la Inter Petrila

inter-popice1.jpg
Cea de-a doua zi a finalei Campionatului Național de Popice, Juniori U18, desfășurată în moderna Arenă de Popice a CS Inter Petrila a adus rezultate foarte bune pentru sportivii petrileni concurenți în proba masculină de tandem.
Două medalii de aur și titlul de campioni naționali ai României la Juniori U18 au adus satisfacția antrenorului emerit Marcel Dobrică și a clubului sportiv Inter Petrila, medalii obținute în tandem de sportivii Alexandru Denis Pădurean și Claudiu Feier, primul fiind și vicecampion la individual în aceeași competiție.

Finala probei de tandem s-a disputat între cei doi sportivi de la Inter Petrila și perechea formată din Andrasi Daniel de la CS Electromureș Romgaz Tg. Mureș și Mitru Alexandru de la CS Tălmaciu. Nu a fost chiar ușor pentru cele două perechi de popicari, după un rezultat de egalitate în probe, aurul a revenit sportivilor petrileni doar la baraj.

Seara de gală petrileană nu s-a oprit aici pentru că pe poziția a treia a podiumului s-au situat alți doi sportivi Inter Petrila. Medaliații cu bronz ai finalei CN de Popice au fost Alex Ionesi și Adrian Matei.

În altă ordine de idei, la celelalte probe aflate în competiție, atât la fete cât și la băieți, au dominat sportivii de la CS Electromureș Romgaz Tg. Mureș, aceștia obținând cele mai multe medalii, de altfel a fost și clubul sportiv a cărui delegație a fost cea mai numeroasă.

Inter Petrila termină finala CN de Popice la Juniori U18 cu un palmares de cinci medalii, două de aur, una de argint și două de bronz, fiind un început foarte bun pentru lotul petrilean.
inter-popice2.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
08.02.18 18:36
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one