INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Atletism Inter Petrila, sportivii petrileni pe podium în competiții naționale

atletism1.jpg
Iubitorii de mișcare de toate vârstele au participat sâmbătă, 22 iulie 2017, la maratonul "Cupa Mondial", un eveniment care, pe de o parte, a încurajat pe oricine dorește să facă mișcare, iar pe de altăparte, fondurile strânse cu această ocazie au fost cu scopul de a ajuta o fetiță de 12 ani, cu potențial intelectual ridicat, să își continue studiile.
La "Cupa Mondial" Lugoj, secția de atletism Inter Petrila a avut doi reprezentanți, multiplii campioni la individual cu alte ocazii. Astfel, Andrei Nicolae Mititelu a obtinut locul al 2 -lea la cursa de 14,6 km cu un timp 54 min ( 3:42/km avg) și Ion Bârnea la aceeași cursă de 14,6 km s-a situat pe poziția a 9 -a, fiind o cursă de revenire după "Ultramarathon 7500" din Bucegi.
atletism4.jpg
atletism5.jpg
"Sunt bucuroasă pentru rezultatele lor foarte bune, având în vedere numărul mare de participanți la toate probele aflate în concurs. Îi felicit pentru meritul lor deosebit", declară Cristina Burcuță, președintele secției de atletism Inter Petrila.

Atletismul de la Inter Petrila, recent înființat, obține rezultate frumoase, nu doar în competițiile de adulți. Astfel, în competiția rezervată copiilor la concursul "Aleargă la Baru cu San Montan", s-au aflat pe podiumul de premiere doi reprezentanți ai Inter Petrila. Este vorba despre Denis Florea, care obține o frumoasă performanță clasându-se pe locul I și, la fel de important, Lucas Boantă, obținând locul al 3 -lea.
atletism2.jpg
atletism3.jpg
"Felicitări tuturor participanților, organizatorilor și voluntarilor, pentru promovarea mișcării, mai ales în rândul tinerilor și nu numai. Mă bucur că avem și doi câștigători, Denis și Lucas, dar important este să participi deci toți sunt învingători. Mult succes pe mai departe", spune profesor Nadia Buică, antrenor secția de atletism Inter Petrila.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
24.07.17 06:53
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one