INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu, s-a supărat rău pe portarul Adrian Farcaş

Dan-Voicu.jpg
Voicu către Farcaş. „Nu a fost frumos ce ai făcut!”

Antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu, s-a supărat rău pe portarul Adrian Farcaş pe care îl vede ca fiind principalul vinovat pentru cele întâmplate la partida de la Petrila.
După primirea celor patru goluri de către echipa Hercules Lupeni în partida cu Petrila, tunurile s-au îndreptat şi spre portarul Adrian Farcaş pe care antrenorul Dan Voicu l-a înlocuit
„Nu este corect cum a procedat Farcaş pe lângă faptul că a greşit foarte mult. Nu a fost frumos ce a făcut Farcaş. A făcut cel mai slab meci al lui. Nu vreau să umbresc cu nimic din victoria echipei din Petrila, dar diferenţa de scor a făcut-o greşelile lui Farcaş. Şi mai nou după meci nici măcar nu a venit să-şi ia adio de la noi având în vedere faptul că a plecat la muncă în Austria. Nici măcar nu ne-a anunţat. Felul cum s-a despărţit de noi, apărând sub orice critică pe mine m-a lăsat fără cuvinte”, a declarat Dan Voicu.
17.11.16 19:11
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one