INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Alegeri la AJF Hunedoara, 7 februarie 2018, lista definitivă a candidaților

fotbaljudetean-1.png
Comitetul Executiv al AJF Hunedoara întrunit astăzi 22.01.2018 a luat act de procesul verbal al Comisiei de analiză și validare a dosarelor candidaților pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte al AJF Hunedoara.
Până la data de 23.01.2018 a fost termenul de depunere al contestațiilor iar în acest sens a fost elaborată hotărârea Comisiei de soluționare a contestațiilor, privind validarea dosarelor candidaţilor la functiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte, al AJF Hunedoara la alegerile din data de 07.02.2018:

1. Comisia a decis validarea dosarului domnului STELESCU IOAN pentru funcţia de preşedinte;
2. Comisia a menţinut hotararea Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidatilor la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte a AJF Hunedoara, respectiv de invalidare a dosarului domnului SCURTU VASILE pentru functia de vicepreşedinte.

Astfel, a fost definitivată lista candidaților care vor participa la scrutinul din data de 7 februarie 2018 pentru funcțiile de președinte și, respectiv vicepreședinte a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.
stelescu.jpg
petrean.jpg
”Vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile art. 44 alin. 3 şi art. 46 alin. 3 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal, întrunit statutar la data de 23.01.2018 şi ţinând cont de hotărârile Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF întrunită în data de 22.01.2018 şi a Comisiei de soluţionare a contestaţiilor privind validarea dosarelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF întrunită în data de 23.01.2018 a luat următoarele hotărâri: 
 
1. Aprobă dosarele pentru funcţia de Preşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi:
• Petrean Cristian Ştefan
• Stelescu Ioan
 
2. Aprobă dosarele pentru funcţia de Vicereşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi:
• Coroiescu Cristian Cornel
• Gîţ Cristian Emil
• Diniş Damian
• Hriţac Vasile
• Ştefan Marius Claudiu”
burleanu.jpg
La alegerile din 7 februarie este aşteptat să ia parte şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, care a participat și la funeraliile regretatului Mircea Sîrbu.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
27.01.18 10:35
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one