INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

AJF Hunedoara are o nouă conducere a Comitetului Executiv - Petrean, Coroiescu și Gîț

cristi-petrean.jpg
Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, desfășurată la Deva, a stabilit noua conducere a forului județean de specialitate.
Așa cum vă informam, prin decesul profesorului Mircea Sîrbu, cel care a deținut funcția de președinte timp de 27 de ani, funcția de președinte al asociației a rămas vacantă. În urma voturilor celor 43 de membri cu drept de vot, majoritar a fost declarat Cristian Petrean, fost trezorier al AJF, în vârstă de 37 de ani. Petrean a activat și ca arbitru divizionar, iar în ultima perioadă a fost director sportiv la CNS Cetate Deva.

Pentru celelalte două funcții vacante de vicepreședinte au fost aleși Cristian Coroiescu de la Victoria Călan și Cristian Gîț de la Pro Fotbal Junior Petroșani, aceștia fiind aleși în premieră în această funcție.

În cadrul aceleiași ședințe au fost desemnați și ceilalți membri din Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara. Astfel, Eugen Duma de la CS Inter Petrila a fost ales ca reprezentant al Ligii a IV-a, Eugen Băiconi de la Unirea General Berthelot pentru Liga a V-a, și Florin Bulgaru de la Dynamic Lupeni pentru cluburile de copii și juniori.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
Foto: Facebook.com
08.02.18 17:46
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one