INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

19/20 noiembrie - Campionatele Naţionale de popice pentru seniori la individual clasic, sprint şi tandem

popice-turneu-ploiesti.jpg
Sămbătă și duminică, 19/20 noiembrie, pe arena CONPET Ploieşti, este programat Campionatul Naţional de popice pentru seniori, în probele individual clasic, sprint şi tandem, la care vor fi prezenți și popicarii Inter Petrila, conduși de Marcel Dobrică.

Organizarea de către F.R. Popice a acestui campionat are ca scop final desemnarea campionilor naţionali în probele de individual clasic, sprint si tandem la seniori (f+m), selecţionarea celor mai valoroase elemente pentru loturile naţionale în vederea participării la acţiunile internaţionale ale federaţiei şi la Campionatele mondiale de popice pentru seniori/senioare din anul 2017.
***
În ziua de 19.11.2016, începând cu ora 9,00, pe arena CONPET Ploiești, se va desfăşura finala probei individual clasic la masculin și se va continua cu proba de individual sprint. Intrarea în concurs se va face prin tragere la sorţi. După terminarea celor doua probe va urma festivitatea de premiere.

În cea de a doua zi, în data de 20.11.2016 la ora 08:00, se va desfăsura proba de tandem la masculin. Numărul participanţilor va fi nelimitat, în proba de tandem pot participa si sportivii de la doua cluburi diferite. După terminarea probei urmează festivitatea de premiere.
Seniorii care se clasează pe locul I vor fi declaraţi campioni naţionali ai probei respective şi vor fi premiaţi cu cupe, medalii, tricouri de campion şi diplome.

Seniorii clasaţi pe locurile II şi III vor primi medalii şi diplome în probele respective.
***
În etapa a III-a din Liga I de popice seniori, desfășurată pe 12 noiembrie, s-a jucat meciul Inter Petrila - Electromureş Tg. Mureş. Scorul final a fost 3 - 5 la puncte de echipă (3021 p.d. - 3062 p.d.), popicarii petrileni fiind învinși la o diferență foarte mică de popice doborâte.

"A fost 3 - 3 la victorii directe, dar oaspeţii s-au impus în faţa noastră la o diferenţă de 41 de popice doborâte şi au câştigat partida!", a declarat Marcel Dobrică, antrenorul de la Inter Petrila.

Inter Petrila mai au de jucat şi partida în deplasare, cu Olimpia Iași, amânată din prima rundă.
dob.jpg
Daniel P. Bolog - Sport Info Petrila
18.11.16 02:53
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one