INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri din Sport

logo-sport-news.png
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local

Aici găsiți arhiva știrilor până la 1 martie 2018. Mai multe știri aflați pe noul domeniu info-petrila.ro
Fotbal-in-zapada.jpg
Condițiile meteorologice din această săptămână în tot județul Hunedoara au determinat cluburile sportive din județ să depună la AJF Hunedoara cereri de amânare a primei etape din returul campionatului județean de fotbal.
cupa crucea rosie.jpg
Vineri, 2 martie 2018, în sala de sport a Colegiului Economic ”Hermes” din Petroşani se va da startul celei de-a III-a ediţii a Cupei ”Crucea Roşie” Petroşani la fotbal în sală, în organizarea filialei de Cruce Roşie Petroşani în parteneriat cu Asociația Comitetului de Inițiativă Petroșani - Valea Jiului şi instituţia de învăţământ gazdă a evenimentului.
cupa-martisorului.jpg
AJF Hunedoara în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara organizează, în data de 01 martie 2018, Cupa Mărţişorului - Fotbalul în curtea şcolii la fotbal mixt pentru elevii de clasa V - VI.
inter-popice2.jpg
Sâmbătă, 10 februarie 2018, Campionatul Naţional de Popice pentru Tineret pe echipe (U 23) a programat prima etapă a returului, în cele trei serii dispuse pe criterii geografice.
inter-popice1.jpg
Cea de-a doua zi a finalei Campionatului Național de Popice, Juniori U18, desfășurată în moderna Arenă de Popice a CS Inter Petrila a adus rezultate foarte bune pentru sportivii petrileni concurenți în proba masculină de tandem.
cristi-petrean.jpg
Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, desfășurată la Deva, a stabilit noua conducere a forului județean de specialitate.
received_10211065412688367.jpeg
Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri pentru conducerea AJF Hunedoara a desemnat astăzi câștigătorul funcției de președinte al asociației pe Cristian Petrean.
popice-individual4.jpg
Finala Campionatului Național de Popice la nivel de juniori și junioare U18 de la Petrila a debutat marți, 6 februarie, cu întrecerile la individual clasic.
CN-POPICE-6-7-FEBRUARIE.png
Arena de Popice CS Inter Petrila va găzdui în săptămâna care urmează Campionatul Național Individual Clasic, Sprint și Tandem, aflat în finala pentru juniori și junioare U 18.
fotbaljudetean-1.png
Comitetul Executiv al AJF Hunedoara întrunit astăzi 22.01.2018 a luat act de procesul verbal al Comisiei de analiză și validare a dosarelor candidaților pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte al AJF Hunedoara.
adi-c.jpg
Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a programat startul returului Campionatului Județean de Fotbal pentru data de 3 martie 2018, în competițiile Ligii a IV -a și pentru data de 11 martie 2018, în Liga a V -a.
sirineasa.jpg
Noutățile curg pe bandă rulantă la reîntâlnirea liderei seriei a IV -a din Liga a 3-a, ACS Șirineasa, echipă care își desfășoară activitatea la Petroșani.
fotbaljudetean-1.png
În ședința din data de 16.01.2018 a Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, în temeiul art. 31 din Statutul AJF Hunedoara, s-a stabilit că Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri programată la data de 07.02.2018, se va desfășura în clădirea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara - Sala Europa, ora 13:00, situată în localitatea Deva, str. Gh. Barițiu, nr.2, jud. Hunedoara.
fotbaljudetean-1.png
Datorită dispariției fulgerătoare a președintelui AJF Hunedoara, Mircea Sîrbu, Comitetul Executiv al Asociației a hotărât în şedinţa din data de 11 ianuarie 2018, convocarea Adunării Generale de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de miercuri, 7 februarie 2018.
dan-vasilica-zvj.jpg
Dan Vasilică, antrenorul liderei ACS Şirineasa din Liga a treia, Seria a patra lămureşte situaţia în ceea ce priveşte despărţirea de unii jucători şi spune că echipa va merge mai departe cu Mihai Mincă şi cu noii jucători transferaţi.
Sirbu.jpg
Liderul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, profesorul Mircea Sîrbu, a decedat astăzi, 8 ianuarie 2017, după cum se anunță în comunicatul apărut pe site-ul asociației hunedorene.
arguelles-iancu.jpg
Sportivul din Petroșani, Avram Iancu, bibliotecar de profesie, nominalizat pentru titlul de numărul 1 mondial (Man of the Year) de asociaţia americană de profil World Open Water Swimming, nu a reuşit să se impună în concursul pentru titlul de cel mai bun înotător în ape deschise, organizat pe baza voturilor exprimate pe internet.
Felicitare-Inter-Petrila.png
Mesajul de sărbători transmis de Eugen Duma – președintele CS Inter Petrila.
inter1.jpg
Sfârșitul de an competițional găsește Clubul Sportiv Inter Petrila, la momentul bilanțurilor, cu rezultate deosebite ale sportivilor care activează la toate ramurile sportive pe care clubul le administrează.
46488.jpg
Răzvan Drăgoescu, fost campion cu Inter Petrila, s-a acomodat rapid la noua sa echipă, Retezatul Hațeg, formație care a terminat turul campionatului Ligii a IV-a la fotbal pe podium, pe locul al treilea.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one