INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Despre noi

Despre Info Petrila
banner-info-petrila.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.

Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Anul 2017 a însemnat obținerea premiului pentru jurnalism, acordat pentru întreaga activitate Info Petrila susținută în anul precedent. Acest premiu, din partea grupului de presă EXCLUSIV, a însemnat recunoașterea meritelor Info Petrila pe plan local dar, mai presus, obligația de a continua activitatea în acest domeniu, prezentând tot ceea ce este mai frumos într-o comunitate care abundă de tradiții și frumuseți ale naturii care o înconjoară.

Dorind în permanență să ofere profesionalism, Info Petrila devine membru al Asociației Jurnaliștilor Români de Pretutindini, ideea unei prese mai pozitive care să arate părţile bune ale comunităţilor de români de pretutindeni fiind ceea ce Info Petrila reprezintă. Viitorul jurnalismului este în zona online, radio, publicaţii și chiar televiziuni online, acest lucru fiind din ce în ce mai vizibil însă, presa tipărită rămâne dragostea oricărui jurnalist.
Petrila

Petrila

Echipa de redacție - Info Petrila
Daniel Petru Bolog - Redactor
bologdani@gmail.com
Telefon: 0724984303
Colaboratori - Info Petrila
Laurențiu Vasile - Foto Redactor (VLS Photography)
Contact Info Petrila - Redacția
contact@infopetrila.com
Str. Stadionului, Nr. 24, Loc. Petrila
Jud. Hunedoara, Cod. 335800
ROMÂNIA, +40724984303
premiu.jpg
68-noua-fata-a-orasului.jpeg
6-Poarta-intrare-Petrila.jpg
Harta Orașului Petrila
Publicitate
INFO PETRILA publică anunțurile de mică și mare publicitate cu titlu gratuit. INFO PETRILA nu se pretinde și nu este un site comercial.

Anunțurile de publicitate vor fi formulate de către dumneavoastră și vor fi transmise pe adresa noastră, împreună cu alte atașamente, dacă este cazul, specificând și pagina (sau paginile) pe care doriți să apară anunțul dumneavoastră. Puteți folosi formularul pe care vi l-am pus la dispoziție în pagina "Contact Info Petrila" pentru a ne transmite informațiile sau pentru a face comentarii cu privire la articolele cuprinse în acest website.

INFO PETRILA NU PRETINDE documente sau copii după documente, veridicitatea anunțurilor dumneavoastră fiind cu totul și cu totul sub atribuțiile dumneavoastră. Titlul gratuit de publicare se face pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire sau stopare a anunțurilor la cererea expresă a dumneavoastră.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
ajrp.jpg
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one