INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Meniu

INFO-TRANSPARENT-logo-stiri.png
Actualitatea petrileană în spațiul virtual. Breaking News, știri din comunitatea Văii Jiului și județul Hunedoara, în colaborare cu partenerii media, reportaje și documentare.

Aici găsiți arhiva știrilor până la 1 martie 2018. Mai multe știri aflați pe noul domeniu info-petrila.ro
DSC_0425.JPG
În cursul zilei de vineri, 2 martie 2018, în cadrul unei ședințe extraordinare a Echipei de conducere a Apa Serv Valea Jiului și a șefilor de servicii, au fost prezentate rezultatele activității depuse de colectivul de salariați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în luna precedentă.
logo-sport-news.png
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local

Aici găsiți arhiva știrilor până la 1 martie 2018. Mai multe știri aflați pe noul domeniu info-petrila.ro
Fotbal-in-zapada.jpg
Condițiile meteorologice din această săptămână în tot județul Hunedoara au determinat cluburile sportive din județ să depună la AJF Hunedoara cereri de amânare a primei etape din returul campionatului județean de fotbal.
Titlurile zilei parteneri media: Ziarul Exclusiv și Avântul Liber

Știri preluate și transmise în flux RSS.
logo-news-INFO.jpg
Logo-Meteo.jpg
Vremea în Petrila și Valea Jiului. Prognoza meteo pentru localitățile Văii Jiului și la munte.
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.

Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Anul 2017 a însemnat obținerea premiului pentru jurnalism, acordat pentru întreaga activitate Info Petrila susținută în anul precedent. Acest premiu, din partea grupului de presă EXCLUSIV, a însemnat recunoașterea meritelor Info Petrila pe plan local dar, mai presus, obligația de a continua activitatea în acest domeniu, prezentând tot ceea ce este mai frumos într-o comunitate care abundă de tradiții și frumuseți ale naturii care o înconjoară.

Dorind în permanență să ofere profesionalism, Info Petrila devine membru al Asociației Jurnaliștilor Români de Pretutindini, ideea unei prese mai pozitive care să arate părţile bune ale comunităţilor de români de pretutindeni fiind ceea ce Info Petrila reprezintă. Viitorul jurnalismului este în zona online, radio, publicaţii și chiar televiziuni online, acest lucru fiind din ce în ce mai vizibil însă, presa tipărită rămâne dragostea oricărui jurnalist.
banner-info-petrila.jpg
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one