INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)
Cântecele noastre se ascultă la Radio Tradițional Petrila. Un proiect media cu muzică populară dedicat tuturor românilor!
Acum în program LIVE
Accesând linkul următor, ne poți asculta într-un popup web-player și astfel poți naviga mai departe pe paginile web, fără întreruperea radioului.
traditional radio.jpg
***
tradițional1.jpg
info-logo-cu-adresa.jpg
Cele mai bune melodii populare românești din toate zonele de folclor din România: Banat, Ardeal, Maramureș, Transilvania, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea, le asculți în programul nostru Radio Tradițional Petrila, conceput pentru a satisface toate gusturile.

Cele mai renumite albume, melodii care au făcut istorie, voci epice și nume celebre, pentru toți iubitorii de muzică populară românească.

La loc de cinste este și Valea Jiului, încărcată de tradiție și folclor prin comunitatea momârlanilor care o reprezintă, unde muzica populară este culeasă cu grijă de artiști locali consacrați.

VĂ DORIM AUDIȚIE PLĂCUTĂ!
Radio Traditional2.jpg
Dacă ți-a plăcut, lasă-ne aici un mesaj!
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android
Pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android în condiții optime aveți nevoie de aplicația VLC Media Player, aplicație pe care o puteți descărca din Google Play, accesând link-ul următor al imaginii Android:
vlc-android.png
După instalarea player-ului nu vă mai rămâne decât să accesați linkul RADIO TRADIȚIONAL PETRILA și să ne ascultați programele special concepute să satisfacă gusturile tuturor 
drapel-radio-traditional.jpg
Mulțumim pentru că ne ești alături!
Promo Radio Tradițional Petrila
Promo - Radio Traditional Petrila

Cântecele noastre se ascultă la Radio Traditional Petrila http://radiotraditionalpetrila.asculta.live:1984/listen.pls SAU http://infopetrila.wgz.ro/ SAU http://radi0.im/florynbogdan/

Posted by InfoPetrila on 23 Ianuarie 2017
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one