INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Tragic accident în zona Jieț, tânărul șofer a decedat pe loc

Petrila - Zona Jieț
ecy-1.jpg
Tragicul accident de circulație a avut loc ieri seară, în zona Jieț, iar tânărul aflat la volan nu a avut nici cea mai mică șansă de a scăpa cu viață.

Potrivit șefului Poliției Petrila, Ovidiu Zaharie, tânărul de 30 de ani, din Petrila, aflat la volanul unui autoturism Opel nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a izbit în plin un cal care se afla pe mijlocul drumului, iar autoturismul și-a continuat deplasarea încă o porțiune de drum și s-a oprit într-un stâlp.

Pompierii militari din Petroșani și paramedicii SMURD ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă, iar din primele date aceasta ar fi murit în urma impactului.

Ceilalți șoferi care au oprit la locul accidentului și localnicii spun că șoferul ar fi avut o viteză extrem de mare, de peste 100 de kilometri la oră în condițiile în care calul a fost practic rupt în două și împrăștiat pe o distanță de circa 50 de metri.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și ar putea fi cercetat penal și proprietarul calului pentru că și-a lăsat animalul nesupravegheat pe un drum deschis circulației rutiere, relatează avantulliber.ro.

Daniel Petru Bolog
Imagini de la locul accidentului
ecy-2.jpg
ecy-3.jpg
Imagini accident: Avântul Liber
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one