INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

TINERI CU PERSPECTIVE ÎN FOTBALUL HUNEDOREAN – CS INTER PETRILA JUNIORI

Fotbal la Petrila
La Petrila este știut faptul că fotbalul se face din dragoste pentru acest sport rege. Antrenori cu dăruire și ambiție de performanță, sportivi sârguincioși și talentați, conducere sportivă și administrativă axată în permanență pe cooptarea și promovarea tinerelor talente în ceea ce privește acest sport cu tradiție pentru comunitatea de la poalele Parângului.
INTER-JUNIORI.jpg
La fel ca și seniorii, frații lor mai mari, juniorii de la CS Inter Petrila se regăsesc, de câțiva ani buni, pe podiumul clasamentului județean, vicecampioni în sezonul fotbalistic care a trecut.
Juniorii
ANDRONE-INTER.jpg
Lotul juniorilor, antrenat de Ion Androne, fost sportiv cu performanțe în fotbalul Văii Jiului, are următoarea componență: Tîncă, Rada, Diaconu (portari); Ciort, Podea, Sârb, Petrariu, Damianovici, Bumbea (fundași); Pătrășcoiu, Anghel, Stroe, Chirilă, Marcu, Duma (mijlocași); Marioane, Avasiloaiei, Cioarcă, Frâncu, Butnaru (atacanți).

În actualul sezon al fotbalului județean juniorii petrileni se regăsesc pe poziția a doua a clasamentului, după șase etape în care au disputat cinci victorii și un meci egal, CS Inter Petrila fiind unul dintre puținele cluburi în care regăsim cele două reprezentante din eșalonul al patrulea consecvente și foarte aproape în clasament, sau chiar pe aceeași poziție, atât la juniori cât și la seniori.
Urmează
Vor urma două etape decisive pentru juniorii petrileni și în același timp două partide foarte grele. Etapa a șaptea de acasă cu CS Hunedoara, urmăritoarea pe podiumul ligii a patra, fiind una dintre partidele decisive în ceea ce privește cumulul de puncte pentru ambele echipe și etapa cu numărul 8 din deplasare, pe terenul liderilor județeni, Jiul Petroșani, echipa cu șase victorii din șase și număr maxim de puncte.

Daniel Petru Bolog
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one