INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

POPICE. PERFORMANȚE MERITORII ALE POPICARILOR INTER PETRILA LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE POPICE - U 23, PLOIEȘTI 2016

RADU BALABAN - CAMPION NAȚIONAL LA POPICE - U 23, PROBA INDIVIDUAL
Are 20 de ani, este din Petrila şi până la această vârstă a scris o pagină foarte importantă în istoria popicelor la clubul sportiv Inter Petrila. Radu Balaban.
Performanță
RADU-BALABAN-CAMPION-INDIVIDUAL.jpg
Performanțele nu l-au părăsit nici anul acesta, concurând pe arena CONPET Ploiești în finala Campionatului Național de Popice, obține titlul de Campion Național la Juniori - U 23, la proba individual.

Forma bună a popicarului din Petrila a prezentat întotdeauna încredere în rezultatele pe care acesta le poate obține, încredere acordată și de antrenorul clubului sportiv petrilean, Marcel Dobrică, fiind selecționat la toate evenimentele importante la care Inter Petrila nu doar participă, ci obține și rezultate foarte bune pe plan național și internațional.

Titlul de Campion Național pe care Radu Balaban l-a obținut la Ploiești este realizat într-o competiție în care aproape 100 de sportivi din toată țara s-au întrecut în performanțe pentru sportul cu popice.
Vicecampion la sprint
RADU-BALABAN-VICECAMPION-SPRINT.jpg
O altă performanță, la fel de importantă, pe care sportivul Radu Balaban a obținut-o la Finala Campionatului Național de Juniori este și titlul de vicecampion la proba de sprint.

Scopul final al Federației Române de Popice prin organizarea acestor întreceri la nivel național este depistarea celor mai valoroase elemente pentru loturile naţionale în vederea participării la acţiunile internaţionale şi la Campionatul Mondial din anul 2017.

La proba de sprint a întrecerii de la Ploiești, Radu Balaban se situează pe poziția a doua, obținând medalia de argint.
Campioni la tandem
Altă probă, o nouă performanță. De această dată este vorba de frații Balaban, Radu și Mihai, care au obținut tiltlu de Campioni Naționali și medalia de aur la proba de tandem.
RADU-MIHAI-BALABAN-CAMPIONI-TANDEM.jpg
Aplauze
Performanțele sportivilor petrileni strălucesc necontenit, iar munca lor trebuie răsplătită cu recunoştinţă şi multe aplauze de către toţi cei care se simt reprezentaţi de aceștia.

Nu de puține ori ne-a fost dat să aflăm cu mândrie că oameni de lângă noi duc numele acestui oraș pe plan național și internațional, acest lucru l-am întâlnit atât în sport cât și în cultură și educație.

Prin ei, nu dispărem ca nație. Prin ei, nu dispar tradițiile, cultura, sportul, performanțele lor ne obligă pur și simplu la existență.

Astfel, mă înclin în fața acestor valori. Cu respect:
Daniel Petru Bolog
BALABAN-DOBRICA.jpg
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one