INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Nu uitați! Sâmbătă, 29 octombrie, între orele 8,30 - 9,00, San Montan vă așteaptă ajutorul

Vino voluntar!
echipa-refugiu-20.jpg
Revenim cu mesajul Asociației "San Montan" din Petrila, adresat tuturor celor care doresc să participe la acțiunea de sâmbătă, 29 octombrie.

Operațiunea "Refugiul Agățat" are scopul de a ajuta la repararea acestui obiectiv important din munții Parâng, distrus în urma intemperiilor.

Oameni minunați au participat și la prima parte și sunt așteptați și acum în număr cât mai mare pentru a vă oferi ajutorul în această cauză minunată
Diploma de voluntar
Certificat-voluntar.jpg
"San Montan" a pregătit pentru toți cei care vor participa la eveniment "Certificatul de voluntar", special acordat pentru sprijinul și efortul depus în activitățile de voluntariat în cadrul acțiunii de reparare a "Refugiului Agățat".

“Pe 29 octombrie 2016, ora 08,30-09,00, vom transporta restul materialelor necesare pentru refacerea acoperișului (scânduri,tablă…etc.). Facem din nou apel la iubitorii drumețiilor și la oricine dorește să dea o mână de ajutor la transportarea materialelor (le vom duce cu mașina până la captare… de acolo le vom căra cum putem, cu mâinile, cu spatele, etc! Participă și tu, VINO VOLUNTAR!”, spun reprezentanții asociației “San Montan”, pe pagina de socializare.
Cei care doresc să participe pot obține mai multe informații pe pagina de FACEBOOK SAN MONTAN.
Daniel Petru Bolog
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one