INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. CRONICA ETAPEI CU NUMĂRUL 8, LIGA 4 - HUNEDOARA

HERCULES LUPENI ESTE DETRONATĂ DUPĂ EGALUL DE LA CĂLAN
Inter Petrila - Noul lider în Liga 4
inter-echipa-2016.jpg
CS Inter Petrila este noul lider al campionatului județean de fotbal, Liga 4 - Hunedoara.

Victoria în etapa cu numărul 8, obținută în deplasare la Jiul Petroșani, situează Inter Petrila pe prima poziție în clasamentul provizoriu de sâmbătă.

Surpriza a venit în partea a doua a etapei, duminică, după egalul de la Călan obținut de Hercules Lupeni, poziția de lider al Ligii a IV -a la seniori revenind acum CS Inter Petrila.
Partida derby a Văii Jiului dintre Jiul Petroșani și Inter Petrila răscolește amintiri plăcute suporterilor de ambele părți. Transmisă LIVE de Info Petrila în pagina de socializare, am oferit privitorilor momente nostalgice, am răscolit amintiri de altă dată, toate acestea fiind regăsite în comentariile din timpul transmisiei. Iosif Kalai, declara după meci: "Cu un ochi râd și cu altul plâng!"

De data aceasta, la momentul 2016, în Liga 4, Jiul Petroșani este învinsă de Inter Petrila, echipa petrileană jucând ca favorită în acest derby. După o primă repriză în care petrilenii conduc cu trei goluri diferență (Iosif Kalai - min 23, Adrian Duma - min 29 și 41), a urmat o repriză secundă începută cu relaxare de Inter Petrila, fapt care i-a costat golul primit după primele 20 de minute (Andu Popescu - min 65). Repornind motoarele, după câteva ocazii frumoase ale Jiului, petrilenii înscriu cel de-al patru-lea gol (Bogdan Matei - min 88), stabilind și scorul final al partidei. 
Minerul Uricani, eșec din nou
Nu mai este o surpriză faptul că Minerul Uricani înregistrează numai eșecuri. Așa s-a întâmplat și în partida de pe teren propriu cu Aurul Brad. Brădenii conduc în prima parte a jocului înscriind două goluri (Claudiu Lupea - min 17 și Alexandru Almășan - min 30). În repriza secundă uricănenii reduc din handicap (Petrică Romanesc - min 53) dar, spre final, Aurul Brad marchează golul ce stabilește scorul final, 1 - 3 (Ionuț Filipaș - min 71).
Retezatul Hațeg, oscilează iar
Partida cu cele mai multe goluri marcate, șapte în total (4 - 3), a fost cea de la Hunedoara în care s-au întâlnit CS Hunedoara și Retzatul Hațeg. Nu doar atât, a fost și partida cu cele mai multe avertismente și o eliminare arătate de centralul Florin Anca din Deva (zece cartonașe galbene, unul roșu). Hațegul începe bine prima repriză și deschide scorul (Constantin Vișan - min 20), nu pentru mult timp. A urmat apoi revenirea hunedorenilor, egalând și apoi preluând conducerea partidei până la pauză (Cosmin Ciumașu - min 36 și Flavius Lăcătuș - min 42).

Repriza secundă începe din nou în favoarea hunedorenilor după numai 5 minute de joc (Flavius Lăcătuș - min 50) dar Retezatul revine la marcaj, în minutul 56, prin Darius Pușcă. Partida se încheie furtunos, Darius Pușcă (Retezatul Hațeg - min 80) este eliminat, hunedorenii mai marchează o dată prin Gabriel Mercurean (min 83), iar Hațegul prin Robert Buzducea (min 88).
Aurul Certej, o nouă victorie
Metalul Crișcior Brad pierde trei puncte pe teren propriu în fața celor de la Aurul Certej (0 - 2), auriferii confirmând din nou. Metalul se vede condus din primele minute ale jocului (Victor Sav - min 11), cel de-al doilea gol al partidei venind în repriza secundă (Paul Isac - min 67). Victoria Certejului îi urcă pe podiumul clasamentului, în poziția a treia.
Liderul Hercules, egal la Călan
Cea mai importantă și cea mai așteptată partidă din partea a doua a etapei cu numărul 8 a fost cea dintre Victoria Călan și Hercules Lupeni. O partidă destul de controversată la finalul căreia Hercules Lupeni nu obține decât un punct în fața revelației Victoria Călan (1 - 1). Dat fiind faptul că la închiderea ediției nici AJF Hunedoara nu a publicat rezumatul acestei partide, din surse aflăm că au fost foarte multe înjurii la adresa arbitrului, eliminări, retrageri ale echipei Hercules din teren și apoi reveniri, iar golul Călanului a venit chiar dintr-o lovitură de pedeapsă acordată în repriza secundă. Acest egal îi detronează din poziția de lideri absoluți ai Ligii a IV -a pe sportivii de la Hercules iar Victoria Călan coboară o poziție de pe podium.
Universitatea, KO la Băița
Nici o șansă la Șoimul Băița pentru Universitatea Petroșani. Conduși din prima repriză la două goluri diferență (Ciprian Roșca - min 8 și Claudiu Stamatin - min 38), cedează din nou la startul reprizei secunde când Șoimul înscrie din nou (Ciprian Roșca - min 52). Studenții reușesc totuși golul de onoare prin Paul Ceru în min 65. Scorul final al partidei fiind stabilit la 3 - 1.
Rezultate și clasament - SENIORI
REZ-FINALE-ET8-L4-SEN.jpg
CLAS-FINALE-ET8-L4-SEN.jpg
Rezultate și clasament - JUNIORI
Puși în fața liderului incontestabil, Jiul Petroșani, Inter Petrila nu are nicio șansă decât golul de onoare în partida juniorilor din Liga 4. Astfel, petrilenii mai coboară o poziție în clasament, părăsind podiumul. Retezatul Hațeg și CS Hunedoara, ocupantele pozițiilor 2 și 3, aflate la egalitate de puncte sunt departajate de golaveraj. Universitatea Petroșani se apropie vertiginos la punctaj de primele patru clasate.
REZ-FINALE-ET8-L4-JUN.jpg
CLAS-FINALE-ET8-L4-JUN.jpg
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one