INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. Avancronica etapei cu numărul 9, Liga 4 Hunedoara

inter-1.jpg
Meciurile contând pentru etapa cu numărul 9 a campionatului județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara, se vor desfășura sâmbătă, 29 octombrie 2016, la orele cu care deja ne-am obișnuit, 9,30 – Juniori și 11,30 Seniori.

Devenit din ce în ce mai interesant, campionatul județean de fotbal hunedorean vine și în această etapă cu câteva meciuri mari.
Lupeni
Certej
Toată atenția în Liga 4 va fi pe meciul de la Lupeni, unde Hercules Lupeni va întâlni Șoimul Băița. O partidă destul de grea pentru Hercules, la care va trebui să facă față cu brio dar nici Șoimii nu au mai fost cei pe care i-am știut în ediția trecută. Lupeniul va avea de luptat fără doi pioni importanți ai echipei, Roșianu și Harangozo, recent sancționați de AJF Hunedoara și suspendați una, respectiv cinci etape în cazul lui Harangozo, pentru comportament nesportiv în partida de la Călan (jignirea și bruscarea arbitrului). Partida va fi condusă de la centru de Anca Florin din Deva, ajutat la margine de Claudiu Doarvoaș (Mintia) și Andrei Buda (Hunedoara).
O altă partidă foarte interesantă va fi la Certej, unde  Aurul Certej va avea ca adversară Victoria Călan. Ambele echipe surprinzătoare în evoluția acestui sezon, aflate pe poziții apropiate în clasament, 3 respectiv 4, la diferență de doar un punct, vor oferi un meci cât se poate de interesant, având în vedere miza. Partida va fi arbitrată de echipa, Andrei Fodor (Deva) la centru, Andi Igna (Sântuhalm) și Raul Popa (Hunedoara) la margine.
Petrila
Hațeg
Liderul actual al campionatului județean, Inter Petrila, va juca acasă cu Metalul Crișcior Brad. Un meci ușor pentru petrileni, intrând în luptă ca favoriți, dar să nu uităm surpriza din sezonul trecut, atunci când aceeași echipă Metalul desființa Șoimul de pe prima poziție în clasament. În recentele declarații ale antrenorului Vuțu Moldovan puncta foarte bine că fiecare meci are frumusețea, acțiunea și importanța lui la acel moment. Partida va fi condusă de Emanuel Băiconi din Boița, ajutat de Robert Chiriță și Sorin Corpadi, ambii din Lupeni.
La Hațeg, iubitorii sportului cu balonul rotund vor putea asista la partida dintre Retezatul Hațeg și Jiul Petroșani. Aflate pe poziții apropiate în clasament, pe cele două echipe le despart totuși cinci puncte diferență, favorită în acest meci fiind echipa Retezatul Hațeg. Centralul Daniel Thirt (Călan) și tușierii Roxana Haidiner (Tâmpa) și Alexandru Petelniceanu (Călan), vor forma echipa de arbitraj în acest meci.
Brad
Petroșani
La Brad este programată întâlnirea dintre Aurul Brad și CS Hunedoara. Evoluția în campionatul actual a tinerilor hunedoreni poate pune probleme Aurului în această partidă. Arbitrajul va fi condus de Leopold Herczeg (Băcia), ajutat de Marius Corui (Deva) și Cristian Bumb (Băcia).
Cea de-a șasea partidă programată pentru etapa a noua este cea de la Petroșani dintre Universitatea Petroșani și Minerul Uricani. Vorbim despre un meci cu final neașteptat cu un pronostic surprinzător, interesul este al studenților dar Minerul încă nu a luat startul. Echipa care va arbitra această partidă este formată din Valentin Gavrilă (Crișcior) ajutat de Alin Saraol și Corado Cîrstoiu (Deva).
Program seniori
PROGRAM-SENIORI-9.jpg
În ceea ce privește partidele junirilor A din Liga 4 Hunedoara, cea mai interesantă întâlnire este cea de la Hațeg, unde ocupantele primelor două poziții se vor confrunta în partida Retezatul Hațeg - Jiul Petroșani.
CS Hunedoara, aflată pe poziția a treia se va deplasa la Brad pentru meciul cu Aurul Brad iar Inter Petrila de pe poziția a patra în clasament va întâlni Metalul Crișcior pe stadionul Parângul Lonea.
Program juniori
PROGRAM-JUNIORI-9.jpg
Daniel Petru Bolog
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one