INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Expoziție De Pictură "Contur 2016 - Ionel Zmău " - 5 noiembrie 2016

expo-contur-2016.jpg
Eveniment
Clubul Copiilor și Elevilor din Orașul Petrila, împreună cu Asociația Culturală Les Amis de La France, vă invită să luați parte la evenimentul programat pentru 5 noiembrie 2016, Contur 2016 Ionel Zmău.

Evenimentul este o expoziție de pictură creată de elevii participanți la tabăra Contur 2016, coordonați de profesorii Ciprian Chința, Radu Chința și Anamaria Biro.

În cadrul acestui eveniment va fi și o prezentare de carte în limba franceză susținută de voluntari ai Asociației Les Amis de La France din orașul Petrila, coordonați de profesor Simona Manoliu.
Tabăra Contur 2016
Tabăra de artă CONTUR 2016, desfășurată în vara acestui an, a fost una plină de puncte și de pointiliști, așacum ne asigură profesorul Radu Chința în blogul său personal (Chința Art):

"Pentru că a existat în istoria artei un curent deosebit de  meticulos numit pointilism, ne-am gândit ca tabăra din acest an sa fie una plină de puncte. Am vrut să transmitem generaţiei 2016 ideile îmbrăţişate acum peste un secol de impresioniști, expresioniști şi de pointiliști. Aceștia au descompus realitatea și au reconstituit-o apoi din puncte.
...
...
Am redescoperit Parângul, l-am fotografiat și am căutat impresiile care au dat numele curentului ce a schimbat arta la începutul secolului XX. Va urma o expoziție cu toate lucrările realizate cu multă muncă și răbdare"
, spune prof. Radu Chința.

Tabăra CONTUR 2016 este a șasea tabără organizată de profesorii Cipriana Chința, Ana-Maria Biro și Radu Chința.
Contur 2016

Contur 2016

Tabăra Contur 2016
Daniel Petru Bolog
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one