.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

iancu-craiova.png
Muzeul Olteniei Craiova – Secţia de Ştiințele Naturii găzduiește sâmbătă, 25.02.2016, începând cu ora 10,00, o întâlnirea a publicului craiovean cu românul ce a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, Avram Iancu, din Petroşani!
primaria-petrila.jpg
Bugetul orașului Petrila a fost lansat în dezbatere publică. Veniturile sunt estimate la aproape 9 milioane de lei, însă în proiecție sunt previzonate strict veniturile proprii. Potrivit proiecției bugetare pentru anul 2017, lansată în dezbatere publică, cea mai mare partea a veniturilor este reprezentată de impozitul pe salarii. Peste 4 milioane de lei, din cele aproape 9 rezultă din impozitarea salariaților din orașul Petrila.
casa-de-cultura.png
Petrilenii sunt invitați la o dezbatere publică. Aceasta se va întinde pe parcursul unei săptămâni, iar cetățenii sunt invitați să își exprime punctul de vedere cu privire la posibilitățile de dezvoltare a localității.
primar21.jpg
48.000 de lei este suma alocată de Consiliul Local Petrila pentru organizarea manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Femeii. Toate doamnele și domnișoarele din administrația locală, celelalte servicii ale Primăriei, dar și de la unitățile de învățământ vor fi invitate la un spectacol dedicat lor.
primaria.jpeg
Consilierii locali de la Petrila sunt invitați la ședința ordinară. Aceasta va avea loc în data de 27 februarie începând cu ora 15:00, în sala de ședințe a Casei de Cultură Ladislau Schmidt din localitate. 13 proiecte de hotărâre sunt supuse spre aprobare.
preda.jpg
Activitatea Apa Serv Valea Jiului este apreciată la justa valoare nu doar acasă, ci și în cadrul asociației profesionale a operatorilor de apă și canalizare din România. O reconfirmare a acestui fapt vine chiar astăzi de la Păltiniș (jud. Sibiu), acolo unde se desfășoară prima reuniune a nou înființatei Comisii de Relații cu Clienții din cadrul Asociației Române a Apelor (ARA).
primar-petrila-jurca-vasile.jpg
O analiză de ansamblu primită din partea primarului orașului Petrila, Vasile Jurca, arată că hala industrială cerută de majoritatea potențialilor investitori și care se preconizează a fi construită în perimetrul fostei mine Petrila nu este doar un vis, ci aceasta tinde să se concretizeze și va deveni un fapt real în cel mai scurt timp posibil.
dragobete.jpg
Acesta este sloganul sub care autoritățile locale de la Petrila îi invită pe petrileni la spectacolul dedicat sărbătorii iubirii la români. De Dragobete, iubește românește!
lore-juglea.jpg
Ea e pata de culoare din gri-ul Petroșaniului, un fel de ghiocel răsărit la buza minei special ca să mai înveselească lumea din jur. E ultima ziaristă sportivă care deține un condei ascuțit, dar și un toc pe masură! Nu e alta în Valea Jiului care sa știe mai bine ca ea scorul și minutul!

MOTO: Când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit!

Reportaj: Asta-i România, Kanal D
Foto: Loredana Juglea
avram.jpg
Directorul Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, a făcut precizări importante pe rețeaua de socializare privind conlucrarea directă cu edilii Văii Jiului sub aspectul investițiilor care se vor derula în acest an în colaborare cu administrațiile locale.
primaria.jpeg
În ședința extraordinară a Consiliului Local Petrila, convocată de primarul Vasile Jurca, s-au aprobat două proiecte foarte importante vizând infrastructura orașului, precum și dezvoltarea economică în perspectiva imediată.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one