INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri Locale

Ciclomosi 1.jpg
Sunt deja cunoscuți pentru ineditul pe care îl aduc în Valea Jiului sportivii de la Asociația ”San Montan”.
1anl.jpg
Administrația locală de la Petrila a reușit să facă 20 de familii fericite, chiar pe finalul anului 2017, astfel încât noul an 2018 să îi prindă pe tinerii beneficiari în casă nouă.
revelion2018.jpg
Sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018 va fi marcat și la Petrila printr-un spectacol de excepție, nelipsind din programul artistic pregătit de autoritățile locale petrilene muzica de petrecere, voia bună precum și un excepțional foc de artificii.
20171224_103329.jpg
În ajunul Nașterii Mântuitorului, momârlanii aduc vestea bună în toată comunitatea din care fac parte, pornind colindul Pițărăilor.
DorinCurtean-mesajsarbatori.png
Mesajul de sărbători transmis de Dorin Curtean – Viceprimarul orașului Petrila.
natalia-intotero.jpg
Natalia-Elena Intotero la un an de activitate în Parlamentul României
sarbatori fericite ASVJ   2017-2018 (1).jpg
Mesajul de sărbători transmis de Costel Avram – directorul Apa Serv Valea Jiului.
25508650_10210696113096108_1787797494_o.jpg
Mesajul de sărbători transmis de Vasile Jurca – Primarul orașului Petrila.
Colindatori1.jpg
Ca în fiecare an, înainte de Nașterea Mântuitorului, și în acest an grupurile de colindători formate din elevi de la şcolile din Petrila, Lonea şi Cimpa au pornit cu colinda prin oraş, inclusiv pe la sediile instituţiilor publice.
petrila-fapte-tanti-ana.jpg
În satul Taia, de pe lângă orașul Petrila, există o bătrânică pe nume Ana. Iarna a găsit-o cu multe lipsuri și nevoi iar situația în care se află nu i-a permis să se aprovizioneze cu lemne de foc suficiente pentru a trece cu bine de această perioadă friguroasă.
elevi-la-liceu-a-doua-sansa.jpg
Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Petrila, prin Școala Gimnazială nr. 5 - structură a colegiului, vine cu o ofertă educațională lansată de Ministerul Educației Naționale, programul ”A doua șansă”.
Premiere-varstnici-petrila-1.jpg
Joi, 21 decembrie, nouă familii din Petrila care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie vor fi recompensate la final de an 2017, de administrația locală petrileană.
CONSILIUL-LOCAL-Petrila.jpg
Miercuri, 20 decembrie 2017, începând cu ora 15,00, Primăria orașului Petrila va premia elevii cu rezultate foarte bune la olimpiade și concursuri școlare, sportivii care au obținut rezultate la nivel național și internațional, precum și coordonatorii și profesorii acestora.
intrerupere_energie_electrica.jpg
Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor în mai multe localități, între care se regăsesc și zone din Petrila, după programul indicat mai jos.
zile_libere.jpg
Primul ministru, Mihai Tudose, a semnat astăzi hotărârea guvernamentală privind stabilirea zilelor de 27, 28 și 29 decembrie 2017, ca zile libere pentru salariații din sectorul public, acestea fiind recuperate în zilele de sâmbătă ale lunii ianuarie 2018 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru.
apa-serv-final2017.jpg
La finalul mandatului actualei conduceri a operatorului de apă și canal, SC ApaServ Valea Jiului SA, reprezentanții societății au prezentat bilanțul celor 4 ani de activitate, un succes real al unui management sănătos într-o societate bolanavă.
snimvj-1024x461.jpg
Pensionarii mineri vor primi banii pentru energia electrică și termoficare. Este vorba de plata sumelor aferente semestrului I al anului 2017 (energie electrică și termoficare).
apa-robinet.jpg
Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani anunţă restricţii în furnizarea apei potabile pentru joi, 14.12.2017, în oraşul Petrila - între orele 9:00 - 14:00.
Edil-Buldo (3).jpg
Societatea de salubrizare a orașului Petrila, SC Edil Sal Prest, a achiziționat un nou utilaj foarte necesar pentru lucrările pe care aceasta le are de efectuat pe raza orașului.
primar21.jpg
Câteva zile ne mai despart de mult așteptatele sărbători de iarnă, atunci când ne vom bucura împreună de Crăciun, ziua Nașterii Mântuitorului, prilej pentru care ne pregătim fiecare așa cum tradițiile acestui neam ne-au lăsat moștenirea, iar noi încercăm să o ducem mai departe.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one