.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
phpThumb.jpg
Vila Straja angajează: bucătari, recepționeri, ospătari și cameriste, în condiții avantajoase, cu cazare și masă incluse.
Relații la telefon :
0735 169 368

PARTENERI

Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png

PROMOVARE

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_IMG_1507785595052.jpg
Agenție de turism tour-operatoare din municipiul Petroșani. Oferă circuite personalizate în țară și în străinătate, sejururi în țară și în străinătate, bilete de avion și multe altele.
Ansiro Tour vă oferă:
Pachet turistic (8 locuri disponibile) cu plecare din Petrila la Ghyula in data de 30.11.2017. Pret 790 lei/pers. si include: 3 nopti cazare cu demipensiune, transport autocar si accesul la centrul Spa al hotelului Erkel 3*.
Telefon: 0726 177272 sau 0254 506047.
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

Zeus.jpg
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, o patrulă a poliției din orașul Petrila, formată din agent Marian Stancu și câinele Zeus, agent pr. Radu Lupulescu și agent pr. Cătălin Cochină, au surprins în flagrant patru tineri cu vârste între 14 și 21 de ani care încercau să sustragă bunuri dintr-o autoutilitară aflată în parcarea din strada Minei din orașul Petrila.
Ia-si-Tricolorul1.jpg
Eveniment inedit pentru comunitatea din orașul Petrila, ia și tricolorul, două simboluri naționale importante pentru români, au fost sărbătorite în ziua Sfinților Apostoli Petru și Pavel.
biserica-sf-apostoli-petru-si-pavel.jpg
Cea mai nouă Sfântă Biserică ortodoxă înălţată la Petrila este Biserica Sf. Apostoli Petru şi Pavel din Cartierul 8 Martie, biserică a cărui Hram este sărbătorit astăzi când toată lumea creştinească îi celebrează pe cei doi mari şi luminaţi apostoli ai lui Hristos.
20170629_071734.jpg
Administraţia locală de la Petrila a dat în lucru mai multe documentaţii către o firmă de consultanţă din Bucureşti, Sophava SRL, care se ocupă de servicii de consultanţă şi management privind întocmirea cererilor de finanţare.
petrila111.jpg
Autoritățile locale de la Petrila anunță că blocul 6 de pe strada Muncii va fi reabilitat. Acesta este doar unul din imobilele care urmează a fi reabilitate, pentru că edilii au în plan anveloparea mai multor blocuri, pe lângă cele la care lucrările au fost deja începute sau se află în derulare, cum ar fi bl. 58 sau 14 din Cartierul 8 Martie. Acolo unde este cazul vor fi montate și geamuri noi.
ia-tricolor.jpg
Asociația Culturală ”Rapsodia Munților” Petrila organizează spectacolul artistic "Cinstim ia și tricolorul" pentru a sărbători cele două simboluri naționale celebrate în 24 iunie, respectiv 26 iunie.
20170621_072048.jpg
Primăria orașului Petrila a achiziționat un nou utilaj dovedit a fi foarte necesar pentru lucrările utilitar-gospodărești pe care edilii și le-au propus pentru realizare.
0copii.jpg
Continuă lucrările de reamenajare efectuate de edilii de la Petrila în Parcul Copiilor. La această dată se execută un loc de joacă special pentru copii, prevăzut cu un gazon sintetic cu burete pentru amortizare a căzăturilor.
clasaIII-altfel3.jpg
Pentru elevii clasei a III-a de la Şcoala Gimnazială Nr.6 din Petrila, încheierea anului şcolar a inclus – în afară de activităţile festive consacrate – o frumoasă acţiune cu puternic impact educativ în planul educaţiei patriotice a tinerei generaţii.
2.jpg
Vineri, 16 iunie 2017, a fost ultima zi în care elevii au mers la şcoală în anul şcolar 2016-2017. Aşadar a început deja vacanţa de vară, programată să înceapă pe 17 iunie iar elevii se vor reîntoarce la şcoală pe 11 septembrie, data la care începe anul şcolar 2017-2018.
erasmus-banner.jpg
Comunicat de presă - Mircea Diaconu, la a 30-a aniversare a Erasmus:
"Mă bucură enorm curajul, energia și spiritul de inițiativă al tinerilor cuprinși în aceste programe"
doinita-balanesc.jpg
Două centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Hunedoara ar putea beneficia de fonduri europene pentru reabilitare termică a clădirilor.
3Mina-Petrila.jpg
Primăria Orașului Petrila a obținut toate avizele necesare pentru continuarea lucrărilor din perimetrul fostei mine Petrila, respectiv reabilitarea drumului și a podului de acces peste Jiu și împrejmuirea incintei principale din zona fostei mine Petrila.
colectare-selectiva.png
Pentru a avea un oraș curat, TREBUIE ca și noi, petrilenii, să luăm exemplu de la alții.
festival.jpg
Între 9 și 11 iunie Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor revine în Valea Jiului, la Petrila.

"Vă pregătim un show de excepție, bucate gustoase și aducem cu noi multă voie bună. Așa că, nu vă faceți program în al doilea weekend de iunie, spun organizatorii festivalului.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one