.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
phpThumb.jpg
Vila Straja angajează: bucătari, recepționeri, ospătari și cameriste, în condiții avantajoase, cu cazare și masă incluse.
Relații la telefon :
0735 169 368

PARTENERI

Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png

PROMOVARE

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_IMG_1507785595052.jpg
Agenție de turism tour-operatoare din municipiul Petroșani. Oferă circuite personalizate în țară și în străinătate, sejururi în țară și în străinătate, bilete de avion și multe altele.
Ansiro Tour vă oferă:
Pachet turistic (8 locuri disponibile) cu plecare din Petrila la Ghyula in data de 30.11.2017. Pret 790 lei/pers. si include: 3 nopti cazare cu demipensiune, transport autocar si accesul la centrul Spa al hotelului Erkel 3*.
Telefon: 0726 177272 sau 0254 506047.
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

jurca-gal.jpg
Ce sunt GAL-urile și cum se poate dezvolta o comunitate locală, s-ar putea să vă întrebați mulți dintre dumneavoastră, auzind mereu de posibilitatea de finanțare nerambursabilă prin aceste structuri.
primar21.jpg
Zilele trecute, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, s-a aflat la Timișoara pentru semnarea contractului de finanțare pe fonduri europene, pentru primul bloc din Petrila reabilitat pe axa 3.1 POR.
minerit.jpg
Ziua Minerului, 6 august, așa cum o știe o comunitate legată sufletește de practicarea mineritului, Valea Jiului. Poate semnificația acestei zile nu o știe oricine iar pentru noi cei care existăm în mijlocul lor, atâți câți mai sunt, este o zi specială, cu regret spunând, pe cale de dispariție.
Meteo - Cod rosu.jpg
Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de caniculă pentru 12 judeţe din vestul ţării, valabil petru intervalul 4 august 2017 - 5 august 2017
ziua-imnului.png
Ziua Imnului Naţional este sărbătorită, anual, începând din anul 1998, ca urmare a unei hotărâri a Senatului României, din 18 mai 1998. În varianta prescurtată imnul este intitulat - "Deşteaptă-te române !" - şi conţine 4 strofe, selectate din cele 11 strofe ale poemului "Un răsunet".
kursk.jpg
O nouă rundă de selecție pentru distribuția figuranților în pelicula franco-belgiană despre tragedia de pe submarinul nuclear Kursk, se va desfășura la Petrila, vineri, 28 iulie, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Orașului Petrila.
camere-2-800x600.jpg
Primăria Orașului Petrila, Județul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală, Compartimentul Dispecerat Monitorizare şi Pază Bunuri.
jurca1.jpg
Orașul Petrila va beneficia în următoarea perioadă de finațare prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017 - 2020 în cuantum de aproximativ 125 miliarde de lei, un succes atins în aceste zile de administrația de la Petrila prin aprobarea prin ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurile Europene nr. 3594/10.07.2017 a listei obiectivelor de investiții și a sumelor alocate acestora pentru finanțare.
apaserv.jpg
Apa Sev Valea Jiului sărbătorește astăzi, 20 iulie, asemeni tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare.
nedeie-sf.ilie.jpg
Consiliul local și Primăria orașului Petrila, împreună cu Parohia Ortodoxă Petrila-Cimpa, organizează în 20 iulie 2017, de Sf. Ilie, o nouă ediție a Nedeii din Poiana Muierii.
20170718_153831.jpg
Ziua de joi, 20 iulie, a fost declarată Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare. Cu această ocazie, societatea de distribuție apă și canalizare din Valea Jiului, SC APA SERV VALEA JIULUI SA, a transmis următorul comunicat de presă:
20170717_105946.jpg
Luna mai a acestui an aducea pentru locatarii unui bloc turn de locuințe din Cartierul 8 Martie al Petrilei o nenorocire aproape de dezastru.
fructe-de-padure.jpg
În ultimii ani, s-a vorbit destul de mult despre opotunitatea dezvoltării unor afaceri din exploatarea culturilor de fructe de pădure, ca soluție cu un bun potențial de dezvoltare economică locală în regiunea Văii Jiului. Din păcate, investitorii par încă destul de reticenți față de o astfel de afacere și, lucrurile par să bată pasul pe loc, blocate undeva în zona discuțiilor.
CL Petrila.jpg
Executivul de la Petrila a programat pentru data de 5 iulie ședința ordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a ședinței sunt aduse în atenția consilierilor petrileni un număr de 14 proiecte de hotărâre inițiate de primarul Vasile Jurca, per ansamblu, aceste proiecte au ca obiect noi strategii de dezvoltare locală pe care administrația și le propune pentru a fi realizate în perioada următoare.
INUNDATII-PLOI.jpg
Ca urmare a atenţionărilor meteorologice de Cod Portocaliu de ploi din această seară, la nivelul localităţilor din Valea Jiului s-au convocat şedinţele Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one