INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri Locale

apa-serv-robinet.jpg
Apa Serv Valea Jiului informează că, în anul 2018, nu va aplica majorări ale tarifelor pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pentru beneficiarii săi.
locuri-de-munca.jpg
AJOFM Hunedoara a publicat lista cu ofertele de locuri de muncă, disponibile la data de 5 ianuarie 2018. Aproape 200 de locuri de muncă sunt înregistrate la agenția județeană, dintre acestea, 100 de locuri de muncă sunt disponibile doar la fabrica de biciclete din Deva (Sântuhalm).
campanie-itm.jpg
Campania ITM de informare cu privire la modificarea salariului brut în contextul transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat, va poposi la Petrila, la sediul Primăriei orașului, în data de 17 ianuarie 2018, începând cu ora 13.00.
colectivul anului 2017.1.JPG
Prima zi de lucru a anului 2018 a început la Apa Serv Valea Jiului nu doar cu stabilirea direcțiilor de acțiune pentru acest an, ci și printr-o ultimă evaluare a activității colectivului de salariați din ultima lună a anului 2017.
112.jpg
Persoane date dispărute la data de 5 ianuarie 2018 pe raza județului Hunedoara (IPJ HUNEDOARA) și la nivel național (POLIȚIA ROMÂNĂ).
apa-serv.jpg
Cu un colectiv matur, responsabil, profesionist și dedicat, Apa Serv Valea Jiului întâmpină provocările următorilor ani cu optimism, ani în care operatorul de apă și canalizare al Văii Jiului va trebui să dezvolte un nou test al eficienței deja demonstrate.
tâlhărie.jpg
În data de 04.01.2018, în jurul orei 17:00, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată despre faptul că o femeie în vârstă de 70 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Paroșeni, din municipiul Vulcan, a fost bruscată (îmbrâncită) de un tânăr, care i-a sustras portofelul (în care avea acte, carduri și 1.000 de lei).
jandarmeria.jpg
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara organizează concurs, prin încadrare directă, în vederea ocupării următoarelor posturi vacante:
pompieri.jpg
Peste 250 de incendii la nivel de țară în minivacanța de Revelion. Numărul persoanelor asistate de echipajele SMURD a scăzut cu 9 procente față de anul trecut.
isu1.jpg
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara organizează concurs în vederea ocupării a două posturi de execuţie aferente funcţiilor de ofițer specialist II – instructor sportiv – la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, prevăzut cu gradul de locotenent colonel, și de subofiţer operativ principal din cadrul Inspecţiei de Prevenire – Avizare - Autorizare, prevăzută cu gradul de plutonier adjutant şef, prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant.
criminalitate.jpg
În perioada mini-vacanței de sărbători, 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproximativ 250 de poliţişti au acționat zilnic, în judeţul Hunedoara, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.
escroci.jpg
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva efectuează cercetări în vederea identificării unor persoane care, apelând la metoda „accidentul”, au încercat să inducă în eroare şi să obţină diferite sume de bani de la persoane din municipiul Deva, sub pretextul că apropiaţi ai acestora ar fi fost implicaţi în evenimente rutiere.
ipj-hunedoara.jpg
În condiţiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoriile, să vă interesaţi de condiţiile meteo-rutiere existente pe traseul ce urmează să îl parcurgeţi şi să adaptaţi viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.
itp.jpg
De anul acesta maşinile mai vechi de 12 ani vor trebui să facă mai des inspecţia tehnică periodică, în timp ce pentru autovehiculele noi intervalul de prezentare la staţiile ITP va fi de 3 ani.
cartier-rezidential.jpg
În orașul Petrila construcția de apartamente este prioritară pentru edili, fapt dovedit chiar pe finalul anului trecut, atunci când 20 de familii tinere ale orașului au primit apartamente noi, moderne, într-un bloc nou de locuințe tip ANL.
apa-robinet-1.jpg
Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani anunţă restricţii în furnizarea apei potabile pentru joi, 04.01.2018, în următoarele localități:
timbru-mediu.jpg
Taxele auto plătite de români în trecut sunt restituite acestora începând din ianuarie 2018, prin intermediul unei proceduri administrative noi.
eurodyssee2.jpg
Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, este din anul 1992 membru activ în Adunarea Regiunilor Europei (ARE).
cruce-busuioc.jpg
În prima săptămână a lunii ianuarie se încheie șirul sărbătorilor de iarnă. Ea începe cu Sfântul Vasile cel Mare (sau Anul Nou civil), la 1 ianuarie, apoi se încheie cu Botezul Domnului (sau Boboteaza) și Sfântul Ioan Botezătorul, în 6/7 ianuarie.
revelion2.jpg
În noaptea dintre ani orașul Petrila a sărbătorit Revelionul în stradă.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one