.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
phpThumb.jpg
Vila Straja angajează: bucătari, recepționeri, ospătari și cameriste, în condiții avantajoase, cu cazare și masă incluse.
Relații la telefon :
0735 169 368

PARTENERI

Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png

PROMOVARE

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_IMG_1507785595052.jpg
Agenție de turism tour-operatoare din municipiul Petroșani. Oferă circuite personalizate în țară și în străinătate, sejururi în țară și în străinătate, bilete de avion și multe altele.
Ansiro Tour vă oferă:
Pachet turistic (8 locuri disponibile) cu plecare din Petrila la Ghyula in data de 30.11.2017. Pret 790 lei/pers. si include: 3 nopti cazare cu demipensiune, transport autocar si accesul la centrul Spa al hotelului Erkel 3*.
Telefon: 0726 177272 sau 0254 506047.
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

mircea-andras.jpg
"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 8 septembrie 1948 - 26 noiembrie 2010)

Aduceţi-mi mai proaspete lumini
şi o tăcere grea, pe-această larmă,
aduceţi-mi cununa mea de spini,
surâsul ei ca un piron în palmă!
21533701_10210060803373762_1065938307_o.jpg
Într-o zi sfântă a Calendarului Creștin Ortodox, Nașterea Maicii Domnului, administrația de la Petrila a ales să își felicite vârstele de aur, vârstnicii din localitate fiind premiați cu bani și diplome acordate în semn de recunoaștere a meritelor dumnealor pentru o viață petrecută în taina sfântă a căsniciei.
20170907_091615.jpg
Astăzi, joi 7 septembrie 2017, la sediul Primăriei Orașului Petrila, a avut loc întâlnirea cu reprezentanții firmei germane cu profil confecții textile, la invitația administrației petrilene pentru discuții în vederea locurilor de muncă pe care acest investitor le va creea, pentru noul punct de lucru preconizat pentru deschidere în clădirea fostului Magazin General din localitate.
bazin-didactic-1024x550.jpg
O investiție similară cu cea de la Petroșani, care s-a dovedit a fi de mare utilitate publică, este în continuare în atenția edililor orașului Petrila în ceea ce privește realizarea unui bazin de înot didactic.
PETRILA.jpg
Comunicat de presă aferent proiectului: “EFICIENTIZARE TERMICĂ CLĂDIRI REZIDENȚIALE ORAȘUL PETRILA -
ETAPA III”
fructe de padure(1).jpg
În ultimii ani, s-a vorbit destul de mult despre oportunitatea dezvoltării unor afaceri din exploatarea culturilor de fructe de pădure, ca soluție cu un bun potențial de dezvoltare economică locală în regiunea Văii Jiului. Din păcate, investitorii par încă destul de reticenți față de o astfel de afacere și, lucrurile par să bată pasul pe loc, blocate undeva în zona discuțiilor.
festival-folclor.jpg
Sâmbătă, 9 septembrie 2017, sala de spectacole a Casei de Cultură "Ladislau Schmidt" din Petrila va fi gazda deja prestigiosului festival - concurs național de folclor "Momârlanii gazde bune", aflat acum la ediția cu numărul 4.
DSC_0279.JPG
Cine-și imaginează că la Apa Serv Valea Jiului luna august este doar una a concediilor, se înșeală. Pentru angajații operatorului regional de apă și canalizare, luna august este una la fel ca oricare alta, muncitorii dar și tehnicienii, inginerii sau personalul administrativ având de rezolvat probleme curente, avarii sau investiții aflate în derulare, ceea ce fac de multe ori ca programul de lucru să fie unui de zi de vară până-n seară.
targ petrila.jpg
Crescătorii de animale, momârlanii locului și nu numai sunt invitați duminică, 3 septembrie 2017, la Petrila pentru a participa la cel mai mare târg de animale de peste an unde cumpărătorii vor putea găsi produse tradiționale 100 % naturale.
general1.jpg
Veste bună pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în orașul Petrila. Administrația de la Petrila anunță că, în clădirea fostului Magazin General din localitate, un investitor german va urma să deschidă o fabrică de confecții textile.
Iancu-Avram.jpg
Bibliotecarul petroşenean, Avram Iancu, a ajuns marți, 15 august, în apele teritoriale românești ale Dunării. Pe tot traseul Dunării, parcurs înot de la izvoare și până la intrarea în România, Avram Iancu s-a bucurat de susținerea și emoțiile românilor aflați în Europa însă, cel mai emoționant moment a fost cel în care a revenit pe teritoriul patriei.
20170717_102716.jpg
Este o prioritate a administrației locale de la Petrila confortul petrilenilor, iar pentru realizarea acestui deziderat se află în derulare mai multe lucrări de modernizare sau reabilitare a spațiilor publice, a cartierelor și aleilor, precum și a parcurilor publice din oraș și multe altele.
jurca-vasile.jpg
După credința Sfintei Biserici, la Adormirea Maicii Domunului, Maria Maica Domnului, cu trupul schimbat, viu și proslăvit, a fost dusă la ceruri de îngeri. Și de acolo se roagă de-a pururi pentru noi.

Sărbătoarea aceasta are, chiar dacă vorbim despre "adormire", o semnificație dincolo de moarte pentru cei ce au această înțelegere tainică a ei. Cea mai potrivită interpretare, caracteristică ortodoxiei, este aceea care are în centru învierea, viața cea vesnică.

Din acest motiv, această sărbătoare nu este tristă, ci plină de bucurie. Să o primim în sufletele noastre așa cum se cuvine!

Vasile Jurca - Primar Orașul Petrila
doinita-balanesc.jpg
Ne închinăm astăzi cu smerenie în fața Sfintei Fecioare Maria, amintindu-ne de viața sa dreaptă, de suferințele sale și de puternica sa credință, care a călăuzit-o.

Exemplul său de viață și de credință este călăuză pentru orice femeie drept-credincioasă.

Astăzi, la praznicul Adormirii Maicii Domnului, rugăciunile noastre se îndreaptă către toți cei care poartă cu mândrie numele Mariei.

Sărbători binecuvântate, tuturor! Doamne-ajută!

Doinița Maria Bălănesc - Consilier Județean Hunedoara
incendiu-stadion-1.jpg
Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara pe cocheta tribună a Stadionului Parângul din Lonea. Imaginile surprind momentul de început al incendiului, atunci când a fost anunțat prin seviciul de urgență 112.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one