.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
phpThumb.jpg
Vila Straja angajează: bucătari, recepționeri, ospătari și cameriste, în condiții avantajoase, cu cazare și masă incluse.
Relații la telefon :
0735 169 368

PARTENERI

Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png

PROMOVARE

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_IMG_1507785595052.jpg
Agenție de turism tour-operatoare din municipiul Petroșani. Oferă circuite personalizate în țară și în străinătate, sejururi în țară și în străinătate, bilete de avion și multe altele.
Ansiro Tour vă oferă:
Pachet turistic (8 locuri disponibile) cu plecare din Petrila la Ghyula in data de 30.11.2017. Pret 790 lei/pers. si include: 3 nopti cazare cu demipensiune, transport autocar si accesul la centrul Spa al hotelului Erkel 3*.
Telefon: 0726 177272 sau 0254 506047.
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

DSC_0580.JPG
În activitatea de zi cu zi a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, salariații noștri depun eforturi pentru ca soluționarea prblemeleor care apar în activitatea curentă să fie rezolvate rapid, dar și pentru ca dezvoltarea societății comerciale Apa Serv Valea Jiului să se mențină în ritmul susținut, derulat în ultimii ani prin aportul întregului colectiv.
IMG-20170929-WA0002.jpg
Operatorul de apă şi canal din Sibiu a organizat, la finalul acestei săptămâni, o întalnire de lucru a Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociaţiei Române a Apei, la care au participat directori ai companiilor de apă si canal, reprezentanţi ai bazinelor hidrografice din cadrul Apelor Romane, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Fondurilor Europene.
consultare-publica-gal-petrila.jpg
În cadrul proiectului "Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. (Grupul de Acțiune Locală) Petrila şi elaborare S.D.L. (Strategii de Dezvoltare Locală)", în sala de ședințe a Primăriei Orașului Petrila a avut loc joi, 28 septembrie, cea de-a doua dezbatere publică în cadrul căreia edilii au dorit să afle care sunt principalele nevoi și probleme cu care se confruntă cetățenii, iar apoi să identifice soluțiile pentru rezolvarea acestora.
asfalt dn7a.jpg
În aceste zile se lucrează chiar pe teritoriul administrativ al județului Hunedoara, DN 7A fiind șoseaua care leagă Valea Jiului de județul Vâlcea, prin Obârșia Lotrului - Voineasa, de unde se poate face legătura și cu cea mai înaltă șosea a României, Transalpina.
sedinta.jpg
Opt proiecte de hotărâre sunt incluse pe ordinea de zi a ședinței ordinare de la Petrila. Ședința va avea loc în data de 29 septembrie, de la ora 14:00, în sala de ședințe a Casei de Cultură "Ladislau Schmitd" din localitate.
apa-robinet.jpg
Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani anunţă restricţii în furnizarea apei potabile pentru joi, 28.09.2017 în orașele Petrila și Vulcan, după cum urmează:
zilele-orasului.jpg
Trei zile de sărbătoare sunt pregătite să se desfășoare în cel mai estic oraș al Văii Jiului, Petrila. Sfârșitul acestei săptămâni este dedicat acțiunilor cultural-artistice și sportive reunite sub egida "Zilele Orașului Petrila", unde nu vor lipsi concursurile sportive, muzica și voia bună.
primaria-petrila.jpeg
Oamenii sunt în prim-plan pentru edilii de la Petrila. În acest sens autoritățile locale de la Petrila au demarat un proiect denumit "Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. (Grupul de Acțiune Locală) Petrila şi elaborare S.D.L. (Strategie de Dezvoltare Locală)".
meteo-anm.png
În intervalul 21 septembrie – 22 septembrie, vremea va continua să se răcească în toată țara, devenind rece pentru această perioadă cu precădere în regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 și 18 grade. În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi mixte.
mircea-andras.jpg
Cu ocazia celebrării ”Zilei Europene a limbilor straine” Asociația Culturală "Les Amis De La France"‎ vă așteaptă să participați la dezbaterea cu tema ”Plurilingvismul”.
1-asfalt.jpg
Orașul Petrila deține supremația în ceea ce privește lucrările de asfaltare a tuturor străzilor și ulițelor aflate pe teritoriul administrativ. Calci pe asfalt pe unde nu te aştepţi, spre deosebire de celelalte oraşe din Valea Jiului, unde sunt aşteptări mai mari, iar lucrurile nu se opresc aici.
zona-tunel.jpg
Edilii de la Petrila au în vedere construirea unui pod nou peste râul Jiul de Est, necesar pentru a face legătura între strada Republicii, șosea care este acum singura stradă principală a orașului și șoseaua de centură sau drumul tehnologic, așa cum mai este cunoscut.
festival.jpg
Spectacolul concurs "Momârlanii gazde bune!", ajuns iată la ediția cu numărul patru, desfășurat la Petrila în organizarea Ansamblului folcloric "Junii Petrileni", în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila și cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, aduce Petrila pe scena culturală la nivel național.
3scoli.jpg
Noul an școlar a început astăzi și la Petrila, acolo unde festivitățile organizate la școlile și grădinițele din oraș, dar și la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”, au fost onorate și de prezența primarului orașului Petrila, Vasile Jurca.
copii-defavorizati-la-mare-620x264.jpg
Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, nu este la prima acţiune de ajutorare a copiilor defavorizaţi. Crescut el însuşi în diferite orfelinate din Bucureşti, Mihai s-a gândit să ofere o tabăra la mare unor copii care nu au văzut niciodată marea. Demersul lui a determinat mai mulţi oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one