.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Video - Reportaj. Eveniment comemorativ "ATOMI, NAGY, BĂLTĂREȚU, RIZEA", pe Cheile Tăii

1-taia.jpg
Momente de suflet petrecute astăzi, duminică 26 martie, pe Cheile Tăii din Petrila, la inițiativa domnului Bujor Bogdan, cu sprijinul Asociației San Montan și a Primăriei Orașului Petrila. Chiar dacă vremea nu a fost prielnică desfășurării unor evenimente cu specific alpinismului și escaladei, oameni deosebiți au ținut să participe la comemorarea celor patru alpiniști dispăruți în Retezat în 1987.
“Este vorba despre un eveniment organizat de asociația San Montan în colaborare cu Primăria Petrila. Avem o aniversare comemorativă a celor patru alpiniști care au decedat în urmă cu 30 de ani. Ei au făcut un sacrificiu suprem, este o lecție de viață și ne-am strâns aici să le aducem un omagiu prin mișcare pentru că și noi suntem foști sportivi. Cred și ei și-ar fi dorit un asemenea eveniment”, a declarat Erika Șanta, președinte San Montan.

“Este un eveniment comemorativ. Noi, ca administrație, ne-am făcut datoria și am participat la acest eveniment. Eu sunt un împătimit al evenimentelor sportive. Sunt convins că astfel de acțiuni sportive vor mai avea loc în Petrila. Nu aș dori să mai fie comemorative pentru că sunt evenimente triste”, a spus Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.
Redactor: Daniel P. Bolog
Info Petrila Știri
27.03.17 06:20
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one