.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

(Video) Conferință de presă, Primăria Orașului Petrila - Asociația Caritas Petroșani

incendiu-bl26.jpg
În cursul zilei de ieri, 31 martie 2017, a avut loc o conferință de presă la sediul Primăriei Orașului Petrila cu privire la parteneriatul încheiat de autoritățile de la Petrila cu Asociația Caritas pentru igienizarea și reabilitarea blocului 26 din Cartierul 8 Martie, afectat de incendiul din luna mai.
La conferința de presă au participat din partea administrației de la Petrila, primarul - Vasile Jurca, viceprimarul - Dorin Curtean, Gabriela Suzana Heljiu - șefa serviciului SPLAS Petrila, iar din partea Asociației Caritas, coordonator programe - Kelemen Alexandru și psiholog - Daniela Cojocaru.
Acest proiect propus în asociere are la bază acțiuni de voluntariat, pentru ar putea responsabiliza mult mai bine pe cei cărora li se adresează, în acest sens fiind lansată invitația de participare a tuturor celor care doresc acest lucru:

„Vă invităm a binevoi să vă înscrieţi pentru a participa ca voluntari la  activitatea Cetăţeni activi, din cadrul proiectului „Centrul Regional pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale în Valea Jiului”, prin care vor fi derulate lucrări de reparaţie la nivelul blocului 26 din strada 8 Martie, Petrila afectat în luna mai 2017 de un incendiu.
Înscrierile vor avea loc în perioada 5-9 iunie 2017 la sediul SPLAS Petrila şi sediul CARITAS Asistenţă Socială din Petroşani. Telefoane de contact: 0254.550434, 0787.817272”
, Alexandru KELEMEN, Coordonator Programe
Conferința de presă
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
01.06.17 19:48
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one