.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Veste bună pentru minerii de la Lonea. Mina Lonea nu va mai intra pe închidere

mina-lonea.jpg
Complexul Energetic Hunedoara va face demersurile necesare pentru a scoate Mina Lonea din programul propus Comisiei Europene în vederea accesării ajutorului de stat pentru închideri de mine.
Decizia a fost anunțată astăzi de către directorul general al CEH, Mihai Melczer și vine ca urmare a reanalizării indicatorilor de performanță ai acestei sucursale, dar și a identificării unor noi portunități de finanțare a companiei.

”Noi lucrăm la acest moment la un ajutor de stat pe partea energetică care sperăm că se va finaliza în existența a două grupuri energetice, unul la Paroșeni și unul la Mintia, reabilitat, două grupuri pe cărbune. În aceste condiții, avem nevoie de cărbune, iar cifrele ne arată că putem încadra Mina Lonea în rândul exploatărilor viabile, astfel încât vom regândi programul de închidere pe care l-am adoptat inițial”, a spus Mihai Melczer.

Directorul general al CEH apreciază însă că banii deja aprobați de Guvern pentru susținerea programului de închidere a minelor neviabile de la CEH va fi accesat și utilizat doar în cazul Minei Lupeni, unde activitatea urmează să înceteze cel târziu la finele anului 2018. Calculele arată că, din cauza condițiilor de extracție de la mina Lupeni, costurile cărbunelui extras de aici sunt extrem de mari, fapt care face impozibilă salvarea minei de la închidere.
Lucian Ispas - Ziarul Excusiv
exclusiv.jpg
02.03.17 18:59
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one