.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Salvat de la moarte de un agent din cadrul poliției din orașul Petrila

lupulescu-radu.jpeg
Probleme de natură pasională, combinate cu consumul de alcool, l-au împins pe un petrilean să recurgă la gesturi necugetate.
Din fericire, aflați în itinerariu de patrulare în acea zonă, în Parcul Pensionarilor (fosta popicărie), agenții poliției locale, Petrică Hotea și Mihai Portase, au observat o persoană care era cu cuțitul la gât, amenințând că se sinucide.

Cei doi agenți ai poliției locale și-au dat seama că persoana era și în stare de ebrietate. Încercând să poarte un dialog, să îl convingă să renunțe la astfel de gesturi, pertrileanul s-a dovedit a fi de nestăvilit și atunci au cerut sprijinul Poliției Orașului Petrila și al serviciului SMURD, continuând să îi distragă atenția până la sosirea ajutoarelor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat fapta. Poliţiştii au purtat negocieri cu tânărul circa 15 minute. În timp ce atenția i-a fost distrasă de unul dintre cei cu care discuta, agentul principal de poliție, Lupulescu Radu Marian, l-a imobilizat şi l-a încătușat.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru tratament de specialitate, fiind internat la Secția Psihiatrie.
Info Petrila - Știri
25.05.17 10:50
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one