.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

RESPECT PENTRU FAMILIILE DE AUR ALE PETRILEI DIN PARTEA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE

1.jpg
Mai multe familii care au împlinit, în acest an, o jumătate de secol de conviețuire în familie, au fost invitate de către edilii orașului Petrila la Primărie, acolo unde autoritățile publice locale le-au pregătit o mică petrecere aniversară.
Cuplurile ”de aur” ale Petrilei au fost premiate pentru longevitatea căsniciei și pentru modelul lor exemplar de viață. Diplomele de fidelitate, dar și un premiu financiar, au fost înmânate fiecăreia dintre familiile ”de aur” chiar de către primarul orașului Petrila, Vasile Jurca. La eveniment a fost, de asemenea, prezent, viceprimarul orașului Petrila, Dorin Curtean.

”Vă mulțumesc că ați făcut un efort și că ați venit pentru această festivitate aici, la sediul Primăriei Petrila și că reveniți aici, iată, după mai bine de 50 de ani, iar unii chiar după 60 de ani de la momentul semnării certificatului de căsătorie. V-am invitat aici, chiar în sala de cununii a Primăriei orașului Petrila, să vă reamintiți acele momente și să vedem care dintre dumneavoastră, astăzi, după atâția ani împreună, veți repeta cuvântul ”Da” în fața ofițerului stării civile, deși sunt convins că răspunsul dumneavoastră este unul unanim și categoric în acest sens. Apreciind la adevărata valoare exemplul dumneavoastră în familie și societate, vă felicit și vă mulțumesc pentru felul în care ați contribuit la evoluția orașului nostru, prin întreaga dumneavoastră activitate”, le-a spus primarul Vasile Jurca sărbătoriților.

Pentru familiile longevive ale Petrilei, Consiliul local a stabilit alocarea unui premiu de 500 de lei (pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie), respectiv de 600 de lei (pentru cuplurile care aniversează 60 de ani de căsătorie).
Tiberiu Vințan - Exclusiv Media
21.05.17 21:36
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one