.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Reabilitările termice a locuințelor din Petrila continuă

petrila111.jpg
Autoritățile locale de la Petrila anunță că blocul 6 de pe strada Muncii va fi reabilitat. Acesta este doar unul din imobilele care urmează a fi reabilitate, pentru că edilii au în plan anveloparea mai multor blocuri, pe lângă cele la care lucrările au fost deja începute sau se află în derulare, cum ar fi bl. 58 sau 14 din Cartierul 8 Martie. Acolo unde este cazul vor fi montate și geamuri noi.
În jur de 440.000 de lei este valoarea contractului iar în cazul în care, din vina sa exclusivă, executantul nu reușește să-și îndeplinească obligațiile asumate prin contract, atunci achizitorul este îndreptățit de a deduce din prețul contractului, ca penalități, o sumă echivalentă cu 0,01 % din valoarea lucrărilor aflate în întârziere pentru fiecare zi de întârziere, până la îndeplinirea efectivă a obligațiilor. De precizat este faptul că Orașul Petrila stă foarte bine la capitolul reabilitări termice a locuințelor, având cele mai multe blocuri finalizate deja.

Autoritățile petrilene aduc din nou la cunoștința locatarilor blocurilor care doresc să fie sprijiniți pentru reabilitarea termică a locuințelor că, factorul cel mai important pentru a putea obține fonduri este de a fi înscriși într-o asociație deja existentă sau de a se organiza în asociații de locatari.
Info Petrila Știri
29.06.17 07:59
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one